Esti redus mintal rau.
Si tu geniu nedescoperit
Mai desteptule.
Scriai mai sus ca dupa 10 milioane de ani dupa izbucnirea Big Bangului s-a format omul.
Cum explici tu formarea omului?
Copile eu spun sa te duci sasi bei lapticul, ai ignor, real fata in fata jignestema dar nu pe net bye
As merge pe 1 insa am foarte multe nelamuriri care daca intreb pe cineva ba imi raspunde co o intrebare, ba imi da un raspuns care si ala duce la o nelamurire
Si 2, fac si eu ca NoNeStyle :"n-are cum o catastrofa sa formeze viata".
Deci habar nu am in ce sa cred...
Uite si o a treia teorie: Daca Dumnezeu a facut ca BigBengul sa aiba loc?
La asta nu v-ati gandit? Sa combinati amandoua teoriile
Pai sincera sa fiu nici nu stiu pe care sa o cred. Mi-ar placea sa o cred pe prima deoarece sustine ca dupa moarte totutsi exista viata. Si nu prea as vrea sa cred ca m-am tras din niste maimute care se cauta in cap de paduchii si asta e o chestie destul de credibila pe care ne-a spus-ó profu de religie: pasarile sunt urmasi dinozaurilor, iar in momentul asta in lume exista pasari nu si dinozauri, atunci daca noi ne tragem din maimute de ce sa existam si noi si maimutele?
Sau mai e teoria cu zona coccigiana care ar fi o ramasita de coada de la maimute. Acum o cred si eu pe prima ca na sunt botezata si sunt totusi ortodoxa.
Întrebarea ta "de ce mai există maimuțele?" e similară cu întrebarea: "dacă niște europeni au plecat în America, de ce mai există europeni?". Oamenii se căutau în cap de păduchi și prin evul mediu, când se spălau de două ori în viață, ascultând sfatul bisericii care spunea că spălatul e dăunător. Noi poate avem o imagine romantică, cu cavaleri și prințese, dar duhneau îngrozitor.
Nu ne tragem din maimute, suntem maimute primate din genul homo, coada aia apare si la noi fa-ti o radiografie la coloana vertebrala sa vezi ramasite sa vezi ca coloana ta e indentice cu a unui cimpanzeu, pisici, gorile etc
Dar ce a fost inainte de big-bang? De ce s-a produs big-bangul?
Tu stii cum a aparut dumnezeu?
Nu nu stiu, dar teoria cu Dumnezeu, se explica foarte simplu, totul a aprut printr-o minune, tot cea ce s-a intamplat a fost o minune, si aparitaia lui Dumnezeu tot o minune e, dar teoria cu maimutele, voi susutineti ca totul s-a intamplat cu o explicatie, da-mi si mie toate explicatiile si apoi o sa iti dau dreptate.
Amice tot ce simplu e usor de inteles daca vrei sa intelegeti in mod ilogic, dar daca gandesti rational vei realiza ca explicatile de fapt nu explica nimic, isi dau un exemplu ce anume determina ploaia? daca vrei te pot ajuta in tote doar deschideti mintea
Intra la profilu meu am blog poti citi cartii online despre evolutie, documentare, referate tot ce vrei la teoria evolutiei
Tu-mi amintești de asta cu miracolele tale:
http://i.imgur.com/Fcfzt.gif
A doua variantă, însă omul nu a evoluat din maimuţă. Omul şi maimuţa au avut un strămoş comun.
Cimpanzeu anna nu maimuta
Iar cimpanzeul este o specie de maimuţă.
Dar nu singura specie de maimuta si noi suntem o specie de maimuta si gorile, cimpanzeu
Ce mai faci maimutoiule?
Tu esti om sau maimutsa?
Iarta-ma dar citeodata asa sunt de prosti ateii, chiar nu stiti pe ce lume traiti!
Cind a fost creat totul de Dumnezeu nimeni nu era ca sa vada cum s-a creat, Dar Dumnezeu spune clar si simplu cum a creat totul doar prin cuvintul Lui! Tu ai vazut cum Big Bangu cela a explodat si s-a facut totul? Nu nai vazut, inseamna ca nai nici o dovada!
Un Big Bang puturos n-ar face asa o frumusete pe pamint! Da mai ales universul!
Dumnezeu daca nu se vede asta nu inseamna ca nu exista! Nu se arata pentru ca totul a cazut din cauza pacatului!
Nivel de prostie: Ridicat! Esti tu atat de sigur ca dumnezeu a creat pamantul prin vorbe cand tu nu ai nici cea mai mica dovada ca el exista? Ce spui tu "Cind a fost creat totul de Dumnezeu nimeni nu era ca sa vada cum s-a creat, Dar Dumnezeu spune clar si simplu cum a creat totul doar prin cuvintul Lui! Tu ai vazut cum Big Bangu cela a explodat si s-a facut totul? Nu nai vazut, inseamna ca nai nici o dovada!". Ti-a spus tie dumnezeu cum a creat el pamantul? Nu cred. Biblia e pur si simplu o carte scrisa de niste oameni inteligenti pentru a controla masele de oameni mai putin inteligenti din acea era, si din cate se vede inca mai functioneaza si in zilele noastre. Mai zici ca dumnezeu nu se arata din cauza unui pacat, atunci de ce s-a "aratat" atator oameni si le-a spus sa faca diferite lucruri in numele lui?
2. In urma Big Bengului, s`a format universul, nu am evoluat din maimute, suntem maimute, am la profil blog teoria evolutiei
Reihiuke, si atunci noi cum am aparut hmm?
Nu stiu.
Asta tot incerc sa aflu. SI cred ca sunt pe un drum bun
Sincer sa fiu nu cred in nici una dintre ele. Prima mi se pare o prostie, clar, iar cea cu big-bang... ce era inainte de big-bang? Am spus-o si o sa o mai spun: Universul este singurul lucru necreat, infinit, etern si mai ales unic.
Te rog sa intri pe acest site! E facut special pentru oamenii care nu vor sa creada in Dumnezeu fara dovezi. E putin cam mult de citit dar chiar merita. Eu l-am citit si sunt multumita de dovezi.
http://www.dumnezeuexista.ro/
Sa imi spui care e parerea ta dupa ce ai terminat de citit;)
Desi cred in Dumnezeu, teoria lui Charles Darwin mi se pare mai adevarata
1.sunt de acord
2.nu sunt de acord din urmatoarele cauze:
-inainte de Bing Bang ce era?
-n-are cum o catastrofa sa formeze viata...
Dumnezeu a fost întotdeauna expresia necunoașterii umane. Când oamenii nu știau ce e trăznetul, au spus că Zeus sau Thor (dependent de geografie) provoacă trăznetele. Când nu știam că cerul nu e solid, credeam că cerul e „o tărie". Până să știm cum apar cutremurele (plăcile tectonice) credeam că zeii sunt furioși. Acum, Dumnezeu a ajuns să fie pus cel mult la originea universului pentru că nu știm exact ce a fost înainte de formarea universului, dar dacă istoria e un indicator, vor fi tot mai mici golurile în care va fi loc pentru Dumnezeu.
Deci chiar sunt curios "Einstein" sa-mi spui chiar aici rapunsul la urmatoarele intrebari:
1.Ce era inainte de bing bang?
2.Cum a aparut ce era inainte de bing bang?
3.Cum s-a format bing bangul si de unde a aparut el
4.Demonstreaza-mi ca dintr-o catastrofa se poate crea viata(eu daca as detona o bomba nucleara nu cred ca as da viata la ceva)
Ce era inainte de bing bang? asta nu se poate sti pentru ca nu era timp, spatiu, materie
Cum a aparut ce era inainte de bing bang?
printr-o explozie numita big bang
energia sa convertit in materie sti cum? fizica asta
3.Cum s-a format bing bangul si de unde a aparut el
cum s-a format energia?
nu stiu
Demonstreaza-mi ca dintr-o catastrofa se poate crea viata(eu daca as detona o bomba nucleara nu cred ca as da viata la ceva)
cine a spus ca big bang a creat viata?
dupa 10 miliarde de ani a aparut viata pe pamant
Răspunsul e simplu, din nimic apare tot timpul ceva și uneori apar universuri din nimic. Dacă nu vrei să crezi chestia asta, există varianta cu universul ciclic etern, adică la un moment dat universul se comprimă și apoi iarăși dă naștere unui Big Bang și iarăși se extinde.
Nu e vorba de catastrofe, mai bine pui întrebarea: dacă ar exista o planeta cu condiții similare cu Pământul ar apărea viața pe ea? Eu cred că da. De fapt eu cred că unde găsești apă în stare lichidă sunt mari șanse să găsești viață.
Presupunând că nu am cunoaște răspunsurile la toate astea, ar însemna că răspunsul e un zeu? Adică, dacă nu știi cum se formează curcubeul, înseamnă că trebuie să crezi că un spiriduș l-a pictat?
DyNo, inca mai credem in basme deoarece acestea ne-au fost prezentate in copilarie...si de aceea credem in ele...
Asa este, dar nu putem noi sa schimbam ceva? Sa luminam o lume, scuzati-mi expresia, care inca mai crede in zei? De exemplu: toti colegii mei de clasa cred orbeste in tot ce invata la ora de religie, daca le spui ca Universul este necreat si etern ei o sa zica: ''Universul a fost cerat de Dumnezeu!'' Si pur si simplu nu te poti intelege cu ei, mai ales ca unii dintre ei sunt chiar fanatici, efectiv...
Si inainte de creatie ce era? tot un nimic la fel ca si big bang-ul
"Inainte de Bing Bang ce era?" http://ro.stiri.yahoo.com/......00079.html
Rade ciob de oala sparta
Varianta 1.
la a doua, ce era inainte Big Bengului si cine a facut maimuta? cand a auzit un coleg la inceputul anului ca suntem obligati la istorie ca omul e din maimuta a intrebat"dar doamna profesoara, atunci ce rasa de maimuta a fost mama dvs?"si l-a dat afara din clasa...
2, logic, că nu cred toate basmele.
M-am plictisit să spun că nu am evoluat din maimuțe, dar dacă oamenii sunt paraleli cu evoluția, asta e.
ADN-ul unei specii se schimba continuu, dar calul nu va deveni elefant vreodata, ideea asta provine din faptul ca esti paralel cu evoluția.
Tu nu știi despre ce vorbești, asta e problema ta. E adevărat că omul are chestii care-l deosebesc de celelalte animale, cum ar fi în special tehnologia. Totuși, există și alte animale deosebite, cum ar fi ghepardul, care aleargă cel mai repede dintre animalele terestre, ce înseamnă asta, că nu e produsul evoluției?
E oarecum amuzant că voi credeți că omul e prea complex ca să nu fie creat, dar în același timp nu credeți că zeul vostru e prea complex să fie creat la rândul lui. Nu, nu, zeul vostru există dintotdeauna, mhm. Chestia cu zeul dintotdeauna e ca povestea aia cu broaște țestoase până jos, că Pământul e pe spinarea unei țestoase, care e pe altă țestoasă, adică regresie infinită, exact așa e și cu eternitatea voastră, dar voi nu înțelegeți. Totuși, știu că vorbesc la pereți, așa că eu o las baltă.
Toate ființele vii au mutații genetice, inclusiv tu. Copierea ADN-ului nu se face vreodată perfect.
Am citit destule cărți despre evoluție, bănuiesc că mai multe decât tine. Ia și citește măcar originea speciilor a lui Darwin, ca să nu fii complet pe lângă, ce zici?
Ce absurdități are evoluția?
Întrebări fără răspuns există cu sigurantă, asta e frumusețea științei.
Nu mă interesează absolut deloc ce zicea Darwin în viața lui personală, mă interesează adevărul. Totuși te-aș ruga să nu-mi mai dai citate fără sursă, voi (creștinii) aveți tendința să mințiți.
Inca de la inceputurile omenirii a fost mai usor sa spui "Zeus face sa fulgere" decat sa te chinui, sa cercetezi si sa vezi ca de fapt nu e nici un Zeus. La fel e si cu dumnezeu... e mai usor sa zici "Dumnezeu a creat totul" decat sa iti pui o multime de intrebari si sa cercetezi, astfel incat, intr-un final sa gasesti raspunsul la acea intrebare.
1. Pt k Dumnezeu a creat lumea
2. Mi se pare o prostie chestia cu big bengu adica acum serios... cine a fost inainte de big bang? ce a fost inainte? Si daca voi va trageti din maimute atunci bravo voua.
Fiecare dupa religia lui de exemplu un pocait iti zice ca dupa Big Beng, dar eu iti spun ca ortodox ca Dumnezeu a format tot ce exista. Apropo, pocaiti nu sunt asa de multi si dupa parerea mea este o religie cam cidata dar daca te ei dupa mine crede in Dumnezeu.