2, logic, că nu cred toate basmele.
M-am plictisit să spun că nu am evoluat din maimuțe, dar dacă oamenii sunt paraleli cu evoluția, asta e.
1.sunt de acord
2.nu sunt de acord din urmatoarele cauze:
-inainte de Bing Bang ce era?
-n-are cum o catastrofa sa formeze viata...
Fiecare dupa religia lui de exemplu un pocait iti zice ca dupa Big Beng, dar eu iti spun ca ortodox ca Dumnezeu a format tot ce exista. Apropo, pocaiti nu sunt asa de multi si dupa parerea mea este o religie cam cidata dar daca te ei dupa mine crede in Dumnezeu.
Eu imi spun parerea
1. DUMNEZEU a facut totul si viata
2.Nu red deoarece cum sau format universul?
Dar tu crede ce vrei fiecare are opinia lui pe care nea dato DUMNEZEU...
Daca vrei da-mi funda
Pai sincera sa fiu nici nu stiu pe care sa o cred. Mi-ar placea sa o cred pe prima deoarece sustine ca dupa moarte totutsi exista viata. Si nu prea as vrea sa cred ca m-am tras din niste maimute care se cauta in cap de paduchii si asta e o chestie destul de credibila pe care ne-a spus-ó profu de religie: pasarile sunt urmasi dinozaurilor, iar in momentul asta in lume exista pasari nu si dinozauri, atunci daca noi ne tragem din maimute de ce sa existam si noi si maimutele?
Sau mai e teoria cu zona coccigiana care ar fi o ramasita de coada de la maimute. Acum o cred si eu pe prima ca na sunt botezata si sunt totusi ortodoxa.
Întrebarea ta "de ce mai există maimuțele?" e similară cu întrebarea: "dacă niște europeni au plecat în America, de ce mai există europeni?". Oamenii se căutau în cap de păduchi și prin evul mediu, când se spălau de două ori în viață, ascultând sfatul bisericii care spunea că spălatul e dăunător. Noi poate avem o imagine romantică, cu cavaleri și prințese, dar duhneau îngrozitor.
2. In urma Big Bengului, s`a format universul, nu am evoluat din maimute, suntem maimute, am la profil blog teoria evolutiei
Nu ne tragem din maimute, suntem maimute primate din genul homo, coada aia apare si la noi fa-ti o radiografie la coloana vertebrala sa vezi ramasite sa vezi ca coloana ta e indentice cu a unui cimpanzeu, pisici, gorile etc
Clar, 2. Şi omul nu a evoluat din maimuţe.
PS: Big BANG*
My work here is done.
A doua variantă, însă omul nu a evoluat din maimuţă. Omul şi maimuţa au avut un strămoş comun.
Dumnezeu a fost întotdeauna expresia necunoașterii umane. Când oamenii nu știau ce e trăznetul, au spus că Zeus sau Thor (dependent de geografie) provoacă trăznetele. Când nu știam că cerul nu e solid, credeam că cerul e „o tărie". Până să știm cum apar cutremurele (plăcile tectonice) credeam că zeii sunt furioși. Acum, Dumnezeu a ajuns să fie pus cel mult la originea universului pentru că nu știm exact ce a fost înainte de formarea universului, dar dacă istoria e un indicator, vor fi tot mai mici golurile în care va fi loc pentru Dumnezeu.
Deci chiar sunt curios "Einstein" sa-mi spui chiar aici rapunsul la urmatoarele intrebari:
1.Ce era inainte de bing bang?
2.Cum a aparut ce era inainte de bing bang?
3.Cum s-a format bing bangul si de unde a aparut el
4.Demonstreaza-mi ca dintr-o catastrofa se poate crea viata(eu daca as detona o bomba nucleara nu cred ca as da viata la ceva)