"Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ"
Deci s-a accentuat in timp, nu au fost creatii asa. S-au indepartat de Dumnezeu si au pacatuit.
Multumesc, m-ai lamurit!
Eu doar Cred.Ca in Crezul.Cine Crede nu-l judeca pe Dumnezeu. Biblia a fost scrisa si rescrisa si tradusa de cateva ori de oameni.Dar este clar ca Dumnezeu a creat printre altele si Libertatea.Libertatea alegerii.La un moment dat, cineva a afirmat ca Dumnezeu se joaca cu noi. In ce sens? Ne priveste si din cand in cand mai da cate un Restart.Nu poti sa-L acuzi ca nu o face.E plina Biblia de exemple (Babilonul, alte tragedii ) care perfectioneaza si intaresc Credinta.
Nu este nici o greseala de fabricatie, cata vreme lumea merge inainte.Greselile se autoelimina.Ce perfectiune vrei mai mare? Ne-a facut oameni si nu roboti.
Sigur ca da... La fel cum parintele parlamentar care a votat o lege impotriva evaziunii fiscale este singurul vinovat in locul fiului de 35 de ani care a facut evaziune. Ca poate l-a nascut evazionist. Ce logica!
Nu e logica mea, am gasit pe Facebook chestia asta.
Inteleg. Si eu am gasit prostii pe facebook. Multe.
"Așadar, Dumnezeu admite faptul că omul are un defect de fabricație" - Nicaieri nu am gasit ca omul are un defect de fabricatie. Nutura omului a fost corupta prin pacat.
Dumnezeu îi face buni pe toţi oamenii. Doar că ei au libertatea de a se schimba.
Si apoi a venit restartul si in loc sa reseteze omul a resetat pamantul.Adam si Eva trebuiau resetati.De ce ia lasat sa se inmulteasca a crezut ca se vor schimba? nu e el cel care stie totul dinainte? sau mai simplu inainte sa-l faca pe Adam trebuia resetat Lucifer cealalta creatie a lui.noi oameni trebuie sa fim increzatori in el dar el nu a fost a pus acel pom in gradina edenului lasand sarpele sa o ispiteasca pe Eva.Ea nestiind ce inseamna raul cum putea sa se fereasca de ispita. Nici nu vreau sa stiu cati or sa ma critice pentru acest raspuns