Asta imi aduce aminte doar de propaganda nord-coreeana care spune ca in ziua cand s-a nascut iubitul lor conducator, Kim Jong-Il, a aparut un curcubeu dublu imens, si pasarile au cantat in limba coreeana. Ar trebui sa credem si asta?
Eu nu știu ce-i aia minune și la ce fel de minuni te referi si o eclipsa era o minune.Ba chiar stii ca a fost o eclipsa de cerul s-a intunecat si l-a plans pe Iisus Hristos ca s-a jertfit?
Foarte interesant.
Cand S-a nascut Imparatul multe s-au intamplat.Cand a fost ucis Imparatul si mai multe s-au intamplat...Cand va reveni Imparatul, cred ca si mai multe se v-or intampla...
Doamne ajuta!
Si nenea asta de unde stie? A visat si el, ca "prea sfanta" mucenita Ecaterina? Daca existau psihologi si psihiatri pe atunci, nu mai era atat de prea sfanta, cu popa asta ar fi fost la fel daca nu misina pe la sate, unde oamenii sunt fooooooooarte creduli.
Salut fa mada.iti doresc sanatate si-ti trimet o colinda; http://www.youtube.com/watch?v=PDVjKzH68YY
Interesant e ca si acum presupusul loc in care s-a nascut Hristos, este in continuare plin de (alti) idoli!
Ehehe, să vezi tu moş Pătrace ce poveşti şi gogoaşe toarnă! Mare treabă să nu fie el frate cu Nicodim Mandita
Salut, fa madalin-o! Nu "primesc" colinde sau colindatori, e criza economica.
Multu, sanatate si tie si celor care conteaza pentru tine!
Am vazut intrunul din raspunsurile tale privitoare la dobitoci si la imputiti si urat mirositori, ciori si alte alea.colindul ramane., nu am ce-i face.mi-am facut datoria. celelalte, le accept si-ti multamesc pentru ele.sabt chiar blende in comparatie cu ce a patimit Iisus Hristos, dovada ca esti oleaca mai blanda fa madalino.da mai pana sa ajungi un om bun desavarsit.acu nici nu stiu cum trebuie sa arate asa un om.pot doar sa-mi inchipui.
nu de tine ziceam, la ce nervi aveam, am si uitat ca "m-ai colindat", de tigani era vorba si de vecinii nesimtiti care au venit la 3 jumate la urlat, ca erau deja beti, desi erau cu sotiile. Ai mei dormeau si l-au sunat pe tatal meu ca vin, pe ei nu-i intereseaza ca e poarta inchisa, intra pe poarta mare; anul trecut unul a sarit gardul si a deschis poarta, oare nu am inchis-o sa nu avem chef de musafiri? Ce sa mai zic de mizerie, mirosuri (alcool, tigari)? Tiganii aia mai batrani vin "pai noi vrem bani, ca-i criza economica", doar la ei e criza?
Casa mai mmadalino ca odata -s sarbatorile pe an. bucurate de ele.ei poate vin pentru bani.da eu as colina toata lumea moaca numa de dragul aducerii vestii bune. vazut-ai niste ingramaditi saracii fara stire de carte care nici nu stiu ce sarbatoresc de craciun? e rusinos si pentru un ateu asa ceva darami-te pentru un crestin?