| izuca333 a întrebat:

In ce consta pocainta? dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Salut.a te pocai nu inseama a intra in vreo secta obscura. pocaitii(ca religie) sunt o secta.credinta cea adevarata este credinta crestin-ortodoxa. a te pocai inseamna a realiza cat de pacatos esti si cate fapte rele ai facut si a te ruga lui Dumnzeu pentru a te ierta.a te pocai inseama a-ti pune credinta in Domnul Iisus Hristos, credinta ca El a murit pe cruce, acolo la Golgota, in chinuri groaznice ca noi sa putem fi mantuiti.in El avem mantuirea. "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine". El a platit pedeapsa pacatelor in locul nostru din dragoste pentru noi. tot ce trebuie sa faci este sa te increzi in El din toata inima si sa fii sigur in inima ta ca vei fi mantuita. unde e credinta, este iubire, unde e iubire este si nadejde.happy asta inseamna poacinta.Domnul sa te lumineze. Citeste Biblia si iti vei da seama si singura.tot ce am spus este ca un rezumat. Biblia iti lumineaza mintea si sufletul.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fapte,iubire fata de cel de langa tine, rugaciunii, mers la biserica, cititul bibiliei, in principiu sa respecti ce scrie in biblie

| izuca333 explică (pentru anonim_4396):

Pai si nu este nimic diferit daca esti om normal si daca esti pocait?

| izuca333 explică (pentru anonim_4396):

Ca si un om care e ortodox face asta, dar inseamna ca e pocait?

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru somios):

Pocainta este darul lui Dumnezeu pentru toti oamenii.Inseamna ca omul cel vechi sa moara,si sa traiesc, dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine.Inseamna sa umblu in Caile Domnului, sa fac faptele Lui sa ma aseman tot mai mult cu Domnul Isus.Sa traiesc cu scop.

| ofatafrumoasa a răspuns:

Pocainta consta in a crede si in a iti recunoaste vinovatia(pacatele) fata de Dumnezeu...

| Woodenpints91 a răspuns:

Înlocuirea creierului cu un burete îmbibat cu agheazmă.

| Toluk19 a răspuns:

Pocainta este ura pacatului sa te indepartezi de pacat sa traiesti in sfintenie! Fara nasterea din nou nu se ajunge la imparatia Lui Dumnezeu! Pocainta inseamna nasterea din nou!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru somios):

Eu sunt ateu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru izuca333):

Draga mea daca ai fi deschisa la minte si fata in fata tias explica multe dar asa virtual e naspa