Nu găseşti profeţi pe aici.
Dar de dat cu presupusul poate oricine.
Nu am încredere în rasa umană, pariu că rleigiile vor dăinui încă două mii de ani.
In Dumnezeu, in savanti, in guvern, in autonomia umana, in progres, in ozn-uri, in extraterestrii, in parinti, in puterea banului, in empiric, etc.
Vor inventa alte religii sau le vor perfectiona pe cele existente. Depinde si de gradul de civilizare la care vor ajunge, insa ca idee vor exista destui naivi care sa creada 'in ceva'.
Se creaza religii noi si dispar religii vechi, un lucru e sigur religia nu va disparea niciodata atata timp cat oameni nu vor fii tratati in mod egal
De unde vrei să știm ce va fi peste 300 de ani?
Bănuiesc că vor dispărea religii aberante gen : creștinism, islamism, mozaism șamd.
No, n-am spus "In ce religii stiti ca or sa creada oamenii". Bineinteles ca nu se stie, era o intrebare conversationala, voiam sa citesc pareri in legatura cu ce-o sa le mai fete mintea oamenilor.
Nu conteaza
Conteaza in ce crezi tu acum sau mai bine zis conteaza cat de bine te prosteste cel in care crezi
Pana atunci se va clarifica problema cu: Cum am aparut? Suntem singuri? Ce a cauzat Big-Bangul? Trebuie doar sa asteptam ca computerele sa egaleze performantele creierului uman, apoi se vor dezvolta singure, depasind creierul uman si reusind sa inteleaga anumite lucruri, pe care noi nu avem coeficientul de inteligenta destul de dezvoltat sa le intelegem. P.S.: Cred ca nu mai trebuie sa precizez ca zeii nu vor mai reprezenta explicatia, poate doar pentru o minoritate.