Ete ca eu il vestesc ca pe fiul lui Panteras. Si marturia mea se pune
Nu ai zis tu asta? ''Unde zice că a stat trei zile în mormânt?
Se spune că "a treia zi a înviat". Prin urmare prima zi a fost vineri, pentru că a fost răstignit dimineața, a doua zi, sâmbăta, și în a treia zi de la răstignire, adică duminica, a înviat.
Da, e adevărat că Diavolul stă în detalii, dar cam tot ce scrie în Evanghelie e demn de luat în considerare, pentru că Iisus a zis "Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele mele, nu.", și a zis că a treia zi va învia. După calculul de mai sus, duminica.''. E replica la asta
Si aici se contrazice. ''Este un Altul* care mărturiseşte despre Mine; şi ştiu că mărturisirea pe care o face El despre Mine este adevărată.
''.
Ca doar el zice asta, si am stabilit ca marturia lui nu se pune
Pentru că trebuie să fii naiv să nu poți recunoaște un troll plictisit care pune întrebări nu în scopul de a se educa ci în scopul de a reduce totul la sofisme fără sens.
O iei si tu pe urma securistului de la agricultura?
Într-o dezbatere este nevoie de respect pe ambele parti. Când o să dovedesti ca arati respect și ești dispus să asculți ce ți se spune atunci o să ai parte de dezbatere. Până atunci o să ramai la stadiul de troll
Nu e vorba de jignit, e vorba de miștoruile de copil idiot și de pusul de porecle inutile. Când o să înveți să vorbești despre creștinism fără porecle atunci o să fii în stare să conversezi și să dezbati. Pana atunci nu ești decât un troll și nimic mai mult.
Ba și jignesti credinta altora prin miștourile tampite
Sa ma dea in judecata credinta. Voi imi jigniti logica in fiecare zi.
Pe care evanghelie ai facut socoteala? Vezi ca Noul Testament are mai multe.
Ziua de vineri ca zi de crucificare a lui Hristos este îndoielnică deoarece el ar fi fost crucificat în ziua de după masa de Paști (Marcu 14:12; Marcu 15:25) și în ziua dinaintea mesei de Paști (Ioan 19:14). Prin urmare, nu se poate stabili ca fapt istoric în ce zi a fost crucificat Isus, deoarece mărturiile istorice se contrazic între ele în această privință.
O soluție a acestei dileme se află în a accepta faptul că Ioan a schimbat intenționat data și ora morții lui Isus din motive teologice și anume pentru a-l prezenta drept miel de jertfă, jertfit simultan cu jertfirea mieilor din Templu. În acest caz Evanghelia după Marcu, izvor istoric mai vechi decât Evanghelia după Ioan, ar fi mai de încredere decât izvorul istoric mai recent.
Tu singur iti jignesti "logica" sau mai bine zis lipsa ei
Lipsa ei? Sa vedem. Care crede ca zeul lui e 3 in 1? Fiul lui mai sta si in dreapta tatalui, desi sunt 3 in 1
E imposibil ca un singur triunghi sa aiba 3 laturi?
Sau un cub sa fie in acelasi timp un singur obiect, dar sa aiba 6 fețe?
Sau 3 lumanari aprinse puse una langa alta sa intretina o singură flacără mare?
Deci acel triunghi e atat tatal sau, incat si fiul sau, incat si duhul sau, etc? Mama ei de logica.
Sunt niste exemple simple care iti demonstreaza ca un lucru poate fi unul si trei in acelasi timp. Daca e logic ca triunghiul sa fie in acelasi timp 3 laturi si unul singur atunci de ce e ilogic ca Sfanta Treime sa fie 3 si in acelasi timp un singur Dumnezeu?
Evident ca pot sa fie 3 in 1 ca nesul, dar nu e atat tatal sau, incat si fiul sau, incat si duhul sau.
E ilogic ca sa fi atat tatal tau, incat si fiul tau, incat si duhul tau. Capisi?