Tu mi-ai întocmit rinichii, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele:
Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!
Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului.
Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.
De ce mereu te abati de la subiect si dai texte fara rost in loc sa dai un raspuns simplu si logic?
De ce raspunsul meu nu ti se pare la subiect? Pai se intelege din textul pe care l-am scris ca Dumnezeu cunoaste totul,inclusiv sexul fatului, chiar si toate zilele vietii lui, mai inainte sa fi fost vreuna din ele.Nici ca se putea un raspuns mai complet!
Anyway, nu conteaza sexul copilului, in 99, (9)% din cazuri se va intampla asta:
http://i.imgur.com/bazKX.png
Nu alege Dumnezeu sexul copilului. Genele o fac automat, in functie de genele parintilor. Gandeste-te ca asta e asemanator cu faptul ca Dumnezeu ar sadi o samanta, dar nu el alege ce culoare sa aiba floarea. Floarea va avea culorile mostenite de la parinti, deci nu Dumnezeu alege nimic.
Vei intelege cand vei ajunge in clasa a 9-a si vei face putina genetica.
Se aseaza la un slot machine, trage manivela si daca pica trei modele la fel you have a winner. Iti dai seama ce febra musculara face la sfarsitul zilei
XxXBlackVampireXxX întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: