| Alex a întrebat:

In Coran scrie ca Kaaba a fost construit de Avraam si Ismael. Dar in Biblie de ce nu scrie acest lucru? Ce parere aveti? Cum comentati? Argumetati raspunsul. va rog.

10 răspunsuri:
| AxyTM a răspuns:

Ca sa o luam pe rand, Coranul este cartea sfanta la musulmani iar Biblia este cartea sfanta la crestini adica ortodocsi catoloci etc. In mod evident, Biblia a fost scrisa de cei Doisprezece Apostoli adica Noul Testament, iar Vechiul a fost scris de Moise si inca cativa autori pe care nu ii mai cunosc cu certitudine.
Ca raspuns la intrebarea ta cele doua carti DIFERA foarte mult... fiecare corespunde religiei sale.
Bineinteles, in Biblie scrie adevarul, nu in Coran unde anumite lucruri sunt rastalmacite precum niste erezii.
Biblia ne ofera tot adevarul din lume, iar ceea ce nu se gaseste in Biblie se regaseste in Sfanta Traditie.
Sper ca te-am ajutat.
Toate cele bune.
Bafta xD

| NuDauFunda a răspuns:

Desi ambele sunt religii avraamice si au multe lucruri in comun, ma indoiesc ca piatra din Mecca ar avea vreo legatura cu crestinismul, astfel incat sa fie mentionata in Biblie.

| NuDauFunda a răspuns (pentru AxyTM):

Tu habar n-ai ce intreaba omul si te apuci sa scrii polologhii tipice unui crestin infatuat (nu ca ai fi, spun si eu asa). Nu vad nicio legatura intre intrebare si raspunsul tau.

| AxyTM a răspuns:

Frumos din partea ta, eu am incercat sa te ajut si tu ma faci crestin infatuat si iti bati joc de mine, frumos din partea ta... daca nu intelegi raspunsul spune ca nu intelegi si gata, nu jigni pe altii, si ca sa stii si tu: sunt seminarist. daca asa sti tu sa multumesti, foarte bine.

| ghiolbitza a răspuns:

Exista o teorie care spune ca religia islamica ar fi fot inventata de catre protoparintii Bisericii Catolice, undeva intre anii 550-600 d.Hr., din motive pur militare. Biserica de Vest nu mai avea fortele armate necesare pentru a face fata Imperiului Bizantin si a decis infiintarea islamului care sa atace Bizantul si sa usureze accesul Occidentalilor in Orientul Apropiat. Numai ca treaba nu a mers cum a fost planuita initial, musulmanii s-au organizat si au inceput sa cucereasca teritoriu, scopul lor fiind Roma. Asta a fost ca sa intelegi de ce in Biblie nu zice de Kaaba si nu apar insemnari referitoare la islamici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma alex.si in unele tratate stiintifice se spune ca oamenii se trag din maimute.si maimutele nu au nimic impotriva.ori au? iar in biblie scrie altceva.care o fi adevarul?

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu am citit Al Coran, dar dacă Avraam era evreu din zona Palestina, nu avea cum să participe la construirea Kaaba de la Mekka.

| danut a răspuns:

Pai sa vedem...este foarte posibil ca Avram sa fi construit cetatea de care spui dar in Biblie nu scrie despre acest lucru deoarece Avram a PACATUIT facandu-l pe Ismael (copilul NELEGITIM a lui Avram) iar important in istoria Biblica a lui Avraam este nasterea copilului Legitim a lui Avraam, Parintele poporului Evreu, ISAC.

| NuDauFunda a răspuns (pentru AxyTM):

1) Nu te-am facut crestin infatuat, am spus ca ceea ce ai scris a fost tipic unui crestin infatuat.
2) Nu mi-am batut joc de tine.
3) Nu eu am pus intrebarea, eu doar ti-am comentat raspunsul.
4) Tu ma jignesti, afirmand ca nu inteleg intrebarea, recte sunt tembel.

| 4inel a răspuns:

Din punct de vedere religios Coranul nu are nici o valoare. Islamul a aparut pe la anul 610 dupa Hristos. intrebarea mea este. Cum se inchinau islamistii inainte de anul 610 dh? Coranul este mai mult o compilatie si nu o creatie profetica, poate o profetie falsa.
La sfarsitul cartii Apocalipsa ingerul care i s-a aratat lui Ioan a spus ca nu mai avem voie sa adaugam nimic acelei profetii.
Deci cei care vin dupa Hristos sunt profeti falsi.

Întrebări recente