Toti, daca s-ar deranja sa se deplaseze pana la biserica, unde preotul explica pe intelesul tuturor, asa, ca sa priceapa tot prostu'
Unde ai auzit tu ca exista ceva care este de inteles dar si de neinteles? Ori e alba ori e neagra? De ce amesteci aiureala asta cu Dumnezeu, cu Duhul sau cu Biserica?
Unde e urechea duhovnicească din tine? Înțelegi taine? ce aiurială amestecată vezi?
Pai dacă nai nici o legătură cu așa ceva eu mă tem că te înșeli singur, Duhul bisericii nu spune, ci dinainte fiind strigă către noi dar puțini sunt cei cel aud. Căci singur bați cîmpi neștiind despre ce vorbești. Căci nu ai cunoaștere dar vorbești. Cum poți să vorbești din neștiință?
"Unde e urechea duhovnicească din tine?"
Buna asta.
Cica "duhul bisericii".
Nu stiu de unde naiba le scoti dar trollingul asta chiar ti-a iesit.
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor : Cel ce biruiește nu va fi vătămat de moartea cea de-a doua. Apocalipsa : Cap 2, Verset 11. Da duhul spune că mulți sau îndepărtat de la credință,
Nu esti in masura sa intelegi lucruri d-astea, le-ai luat din Biblie, habar n-ai ce vorbesti.
Uite ce am priceput din gramatica ta de balta:
Intelegerea ce neinteleasa = religia. Duhul bisericii vorbeste intelegerea cea neinteleasa celor care au urechi sa o auda, adica minte sa inteleaga.
Tu n-ai minte sa intelegi Biblia, pentru tine este un fel de carte de istorie, cand ar trebui sa fie un indrumator spre o viata mai buna, nu ca ar ajuta pe cei ce n-o inteleg.
Si apropo, vezi ca au inceput cei de la Trivia/Amuzante sa faca parodii despre tine.
http://www.tpu.ro/......bisericii/
Dragă nu iți trebuie minte să înțelegi biblia, ai nevoie de credință, carte de istorie în mintea ta poate, da tu înțelegi?
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor : Cel ce biruiește nu va fi vătămat de moartea cea de-a doua. Apocalipsa : Cap 2, Verset 11, Deschide biblia aici nu scrie așa?
Ceea ce vreau sa zic este ca deschizi subiecte cu bazele in Biblie si te crezi inteligent.Pariez ca nu stii ce scrie acolo. Daca ai o nelamurire pui intrebari, nu asa, frate. Ce vrei sa afli?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: