| Wehrmacht a întrebat:

In legatura cu petitia Anti-Ateu.Sunt foarte curios! Cate semnaturi a strans ciuma aia pana sa i se stearga intrebarea? Inafara de ea cine a mai semnat?

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

Măh, eu știam că-n general creștinii îs mai proști așa, dar nici în halul ăsta. thinking

| Raniia a răspuns (pentru aliceinchains):

Intr-adevar tu esti un geniu!

23 răspunsuri:
| Trinitas a răspuns:

Sunt sigura ca pana acum a strans mai multe flegme intre tate decat semnaturi va strange vreodata.

Răspuns utilizator avertizat
| DrunkenRat a răspuns:

Bah... sunt ortodox, dar petitia aia este pura prostie.

| monstrulet a răspuns:

"Ateii sunt securistii lui ceausescu si ai moscovei" :))))
http://www.petitieonline.ro/petitie/66209048/semnaturi

| DorelSudoru a răspuns:

4:))
http://www.petitieonline.com/signatures/banati_ateii/
Am semnat si eu, oricum putea sa stranga si 1000 de semnaturi ca tot degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| 220V a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Petitia asta cred ca a facut-o Urzi23 rolling on the floor

| 220V a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Deja parca vad, or sa ne trimita in lagare, ca doar ei sunt rasa "ariana", iar noi niste amarati, ei trebuie sa continue samanta lui dumnezeurolling on the floor

| Wehrmacht explică (pentru 220V):

Nu urzi,Una Andreea... am uitat tot numele. Oricum, ne facea jegosi, prosti...etc.Oameni tampiti.

| 220V a răspuns (pentru Wehrmacht):

Sunt doar niste copii fara minte, iar aia mai batrani, desi se lauda ca sunt la facultate, sau au terminat una, pe aia sa-i intrebi cat platesc pentru examenele lor, ca sa termine facultatea respectiva, prin urmare majoritatea dintre ei nu au putin de cultura in ei, au doar acea cultura impusa de altii, sper sa intelegi ce am zis aici

| KeshaTikTok a răspuns:

Bine zis MIAHELA32, ce porcarie e! Pe bune, ANTI-ATEU, CIUMA? N-veti treaba? Aici e de RELIGIE, nu de prostii. Nu-s credincioasa, chiar deloc, nu ma inchin, si nici nu am pus vreo intrebare aici, dar nu-mi bat joc de Dumnezeu. Nu stiu daca sa cred in dumenezeu sau nu, dar nu-mi bat joc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Atei nu isi bat joc de dumnezeu

| Wehrmacht explică (pentru KeshaTikTok):

Tu ce dracu' ai ma? Am zis ca imi bat joc de DZ? Esti noua la categoria religie? TU nu ai priceput ce am vrut sa spun? Vroiam sa vad cati au semnat porcaria aia de petitie anti-ateu pe care a facut-o tampita aia(i-am uitat numele)

| KeshaTikTok a răspuns (pentru Wehrmacht):

Ce sa am? Tu ce sa ai? Cred ca esti batut in cap. Si ca sa stii, nu-s noua pe categoria Religie. Nici nu sunt pe categoria asta, am intrat sa vad ce intrebari sunt. Si in intrebare, ce " CIUMA "? Ca ciuma e o boala, cine stie ce-ti trece tie prin cap. Si dupa cum te comporti cred ca tu ai ciuma. Desteptule!

| KodrutZ a răspuns (pentru KeshaTikTok):

Inspira, expira, relaxeaza-te. Iubeste-ti aproapele, ca asa scrie in biblia lu' dumnezo'. In intrebare s-a folosit "ciuma" la sensul figurativ, in caz ca ai idee cam ce e aia. Ateismul e si el o pozitie in problema religiei, la fel cum e si agnosticismul, politeismul si altele. Te aprinzi cam fara rost. Nervii duc la probleme cu circulatia, care probleme duc la infarct, care te duce aproape de dumnezo'. Relaxeaza-te, sanatate si virtute, sa avem ce bea si... posti.

| KeshaTikTok a răspuns (pentru KodrutZ):

Din cate vad, esti cam LINISTIT si CALM. Eu nu's asa. Dar oricum, fiecare e altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre cine este vorba?

| Wehrmacht explică (pentru anonim_4396):

Ceva cu Andreea...petitia anti atei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anti -ateu? ciuma? curios? ciudat.foarte ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarati crestini urasc tara asta, astia se cred in evul mediu auzi sa ne baneze apoi sa ne ucida

Întrebări similare