Măh, eu știam că-n general creștinii îs mai proști așa, dar nici în halul ăsta.
4:))
http://www.petitieonline.com/signatures/banati_ateii/
Am semnat si eu, oricum putea sa stranga si 1000 de semnaturi ca tot degeaba
Deja parca vad, or sa ne trimita in lagare, ca doar ei sunt rasa "ariana", iar noi niste amarati, ei trebuie sa continue samanta lui dumnezeu
Sunt doar niste copii fara minte, iar aia mai batrani, desi se lauda ca sunt la facultate, sau au terminat una, pe aia sa-i intrebi cat platesc pentru examenele lor, ca sa termine facultatea respectiva, prin urmare majoritatea dintre ei nu au putin de cultura in ei, au doar acea cultura impusa de altii, sper sa intelegi ce am zis aici
"Ateii sunt securistii lui ceausescu si ai moscovei" :))))
http://www.petitieonline.ro/petitie/66209048/semnaturi
Bine zis MIAHELA32, ce porcarie e! Pe bune, ANTI-ATEU, CIUMA? N-veti treaba? Aici e de RELIGIE, nu de prostii. Nu-s credincioasa, chiar deloc, nu ma inchin, si nici nu am pus vreo intrebare aici, dar nu-mi bat joc de Dumnezeu. Nu stiu daca sa cred in dumenezeu sau nu, dar nu-mi bat joc.
Tu ce dracu' ai ma? Am zis ca imi bat joc de DZ? Esti noua la categoria religie? TU nu ai priceput ce am vrut sa spun? Vroiam sa vad cati au semnat porcaria aia de petitie anti-ateu pe care a facut-o tampita aia(i-am uitat numele)
Sunt sigura ca pana acum a strans mai multe flegme intre tate decat semnaturi va strange vreodata.
Ce sa am? Tu ce sa ai? Cred ca esti batut in cap. Si ca sa stii, nu-s noua pe categoria Religie. Nici nu sunt pe categoria asta, am intrat sa vad ce intrebari sunt. Si in intrebare, ce " CIUMA "? Ca ciuma e o boala, cine stie ce-ti trece tie prin cap. Si dupa cum te comporti cred ca tu ai ciuma. Desteptule!
Inspira, expira, relaxeaza-te. Iubeste-ti aproapele, ca asa scrie in biblia lu' dumnezo'. In intrebare s-a folosit "ciuma" la sensul figurativ, in caz ca ai idee cam ce e aia. Ateismul e si el o pozitie in problema religiei, la fel cum e si agnosticismul, politeismul si altele. Te aprinzi cam fara rost. Nervii duc la probleme cu circulatia, care probleme duc la infarct, care te duce aproape de dumnezo'. Relaxeaza-te, sanatate si virtute, sa avem ce bea si... posti.
Din cate vad, esti cam LINISTIT si CALM. Eu nu's asa. Dar oricum, fiecare e altfel.