Pai atunci el s-a teleportat pe Marte in cerurile de acolo, iar acum ca s-a trimis si robotul pe marte probabil il gasim pe cerurile de pe Pluto... Universul fiind infinit nu cred ca o sa-l vedem vreo data dar totusi noi suntem niste cresttin inraiti
Fiindca atunci se credea ca Dumnezeu se afla pe nori pufosi, acum se zice ca este dincolo de spatiu.E nomad cretorul crestin.
Exista o tona de teorii precum ca aselenizarea a fost falsa. Deci probabil de aceea Dumnezeu nu s-a chinuit sa mai faca nimic.
Nu era menit ca omul sa ajunga la dumenezeu.
Ceea ce m-a impresionat a fost pentru prima data cand oamenii s au unit pentru un tel.
Iar din cate am citit nu pare a fi dumnezeu care a incrucisat limbile. (asa reiese din context) Sa nu uitam ca mai exista fiinte care erau procreati din ingeri si oameni.
Mai scrie in biblie ca cunoasterea o sa o primim atunci cand vom cunoaste ce se afla pe partea intunecata a Lunei.
Fiindca turnul ar fi fost o constructie inutila, iar motivul era o utopie.un volum de munca urias cu multe jertfe si pierderi si de vieti omenesti si de timp.ori cucerirea spatiului nu e o problema.ba chiar e utila in a vedea cart de mare e puterea si gloria Dumnezeului nostru cel viu.
Viu in imaginatia voastra.
Primul om în spaţiu a fost trimis de ruşi şi s-a numit Iuri Gagarin. La doar şapte ani după succesul său, tânărul Gagarin, ca din întâmplare, s-a prăbuşit în urma unui tragic accident în care avionul a intrat în vrie.
Din cauza intentiei..nu e ca si cum ar fi putut sa ajunga acolo..aia de la NSA cautat extraterestri si mai stiu eu ce.
Ma voi chiar credeti ca tot ce zboara se mananca.Neil Armstrong si nimeni altcineva nu a ajuns pe luna ce nu intelegeti. Astea sunt minciuni la fel si cu robotul ala care s-a dus pe Marte.Nu exista asa ceva s-au facut atatea studii care au aratat ca imaginile si inregistrarile cu Neil Armstrong sunt false.
Ai vreun argument pentru aceasta afirmatie?