| Mn0 a întrebat:

"In lumea noastra" totu' se bazeaza pe creatie,cum eu creez acest topic,cum altii creaza emisiuni TV,,jocuri pentru calculator(sau muzica,filme,desene),altii creaza diferite aparate
,cum ne creem propria familie, propriu program de activitati etc. (lista e infinita)
Nu e normal ca si noi sa fim o CREATIE?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Orice plan are un proiectant. Universul are un proiectant care este o Fiinta extrem de inteligenta.John Glenn a dat glas convingerilor acestora cand, la varsta de saptezeci de ani, a privit cosmosul de la bordul navei spatiale Discovery si a remarcat,,A privi aceasta creatie si a nu crede in Dumnezeu, mi se pare ceva imposibil.,,

7 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Mda, cineva a atins cu noi varful piramidei lui Maslow.

| RAY a răspuns:

Omul creaza lucruri din lucruri deja facute nimeni nu a creat ceva fara sa fi fost creat, desi nu cream ne folosim de cea ce e creat, topicul tau nu este o creatie fizica si virtuala, un pom creste fara sa fie creat de cineva exemplele pot continua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmand logica ta, in momentul de fata OMUL poate fi asimilat unui Semi-Dumnezeu, intrucat a creat un alt om prin clonare, asa cum D-zeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam.In momentul cand Omul se va atocrea din elementele constituente ale pamatului, nu este normal sa se considere EGALUL lui D-zeu? Si nu este imposibil ca si noi sa apucam acele timpuri.

| i86e2 a răspuns:

Dacă e normal ca noi să fim o creație, atunci e normal și ca creatorul să fie o creație, la fel și creatorul creatorului etc. Eu zic că ar fi mișto să ne oprim la realitate, adică știm că Universul există, părerea mea e că nu avem nevoie de creatori imaginari.

| stpu a răspuns:

Ioi, da' ce-ai fumat? ca e misto tare. Vad ca deja faci piramide... laughing

| 5a a răspuns:

Dumnezeu exista, El ne-a creeat si Punct!

Sunt impotriva ateiilor, impotriva pocaitilor, shalom! happy

| 1Mihai1 a răspuns (pentru 5a):

Împotriva pocăiitilor? De ce?