Orice plan are un proiectant. Universul are un proiectant care este o Fiinta extrem de inteligenta.John Glenn a dat glas convingerilor acestora cand, la varsta de saptezeci de ani, a privit cosmosul de la bordul navei spatiale Discovery si a remarcat,,A privi aceasta creatie si a nu crede in Dumnezeu, mi se pare ceva imposibil.,,
Dacă e normal ca noi să fim o creație, atunci e normal și ca creatorul să fie o creație, la fel și creatorul creatorului etc. Eu zic că ar fi mișto să ne oprim la realitate, adică știm că Universul există, părerea mea e că nu avem nevoie de creatori imaginari.
Omul creaza lucruri din lucruri deja facute nimeni nu a creat ceva fara sa fi fost creat, desi nu cream ne folosim de cea ce e creat, topicul tau nu este o creatie fizica si virtuala, un pom creste fara sa fie creat de cineva exemplele pot continua
Urmand logica ta, in momentul de fata OMUL poate fi asimilat unui Semi-Dumnezeu, intrucat a creat un alt om prin clonare, asa cum D-zeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam.In momentul cand Omul se va atocrea din elementele constituente ale pamatului, nu este normal sa se considere EGALUL lui D-zeu? Si nu este imposibil ca si noi sa apucam acele timpuri.
Dumnezeu exista, El ne-a creeat si Punct!
Sunt impotriva ateiilor, impotriva pocaitilor, shalom!