anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In materie de religie, credeti ca e bine sa faci ce face toata lumea, fara sa mai cercetezi si sa intrebi de ce si cum? Nu de alta, dar se poate ajunge la situatii ridicole. Zice ca niste ciobani sus la munte, izolati acolo, nu fusesera niciodata la biserica de Paste. Intr-o primavara, s-au gandit ei ca sa mearga de data asta. "Bai, am auzit ca lumea merge in fiecare an la biserica de Paste, li se da acolo anafura si li se mai iarta din pacate. Hai sa mergem si noi, ca avem si noi aici pacate destule". Zis si facut. "Dar, s-au gandit ei, nu putem merge toti, ca nu e bine sa lasam aici stana singura, ne pazita; poate vin lupii, mai stii?". Au hotarat sa mearga unul singur - Ion - si sa aduca anafura pentru toti. Bine, se imbraca Ion cu hainele lui cele noi. Avea niste pantaloni de postav pe care ii tinea pentru ocazii; ii ramasesera cam stramti, ca se mai ingrasase intre timp, dar erau inca buni. Era gata de plecare. "Bai, dar poate n-o sa ma descurc. Nu am mai fost niciodata si nu stiu cum se procedeaza acolo, zice el". "Nu-ti fa probleme, ce face toata lumea faci si tu, ii spun ceilalti". Bun, coboara el in sat, gaseste biserica, intra in curte. Mai erau ceva oameni stransi, abia se insera. In fine, se aduna lume multa, vine popa, deschide usile bisericii; intra lumea, intra si el. Spune popa cateva cuvinte; asculta oamenii, asculta si el. La un moment dat, se face o rugaciune. Se pun toti pe genunchi, se pune si el. Dar, cum erau pantalonii cam strimti, se crapa exact in fund. Ala din spate ii face semn cu degetul (il infige putin in fund). Baga si el degetul in fund la ala din fata. In fata, s-a nimerit ca era o doamna. Doamna s-a intors si jap! o palma. Jap! si el o palma la ala din spate. Ala jap! inapoi. El jap! lu' doamna din fata. Intervin si altii de pe margine si se incinge o bataie in toata legea. Primeste Ion la pumni in cap, vrea sa fuga dar nu prea are cum. In fine, gaseste un culoar si reuseste sa fuga. Fuge, fuge, iese din biserica, apuca pe drum la dreapta; tot fuge, nu se mai uita inapoi; gaseste potecuţa care ducea spre munte. Fuge, fuge si nu se opreste decat sus la stana. Se aseaza acolo pe o lavita, mort de spaima si de oboseala; abia isi tragea sufletul. Aia il intreaba: Ei, ai adus? "Nu, n-am adus". "De ce?" "Pai n-am putut sa stau pana la sfarsit" "Dar pana unde ai stat" "Pana la bagarea degetului in fund".

8 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Daca faci ca toata lumea trebuie s faci parte din masa credinciosilor din Romania (babe, needucati si manelisti)... apropo foarte tare bancul laughing)

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru ramona30):

Mama ta in care categorie este inclusa draguto?!? e baba, needucata sau manelista?!? dar tatal?!?

| Mn0 a răspuns (pentru ramona30):

Tocmai l ai facut pe... Vadim Tudor needucatstraight face si multi altii foarte cititi ca el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la bagarea degetelor in fund si darea palmelor.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Amuzanta povestea religia nu spune sa faci ce face alti si sa nu cercetezi sa cauti cunoasterea

| Nayuky a răspuns:

Pai eu cred in Dumnezeu, si il iubesc pe Dumnezeu. dar nu il inteleg..eu nu vreau sa fie ca ceilalti eu consider ca fiecare ar trebui sa fie el insusi insa acum toti se comporta la fel pentru ca vor sa se integreze..eu ceva ciudat la mijloc oricum, doar nu poate fi totul asa de sec incat sa iti traiesti viata consstruindu-ti o cariera si atat...eu vreau sa fac imposibilul posibil si sa imi implinesc visele.

| Danielcristian a răspuns:

laughing, Fain bancu, Iar la intrebarea ta raspunsul e: Cine cerceteaza scripturile si respecta va avea viata vesnica, cine se ia dupa alti asa cum si ion sa luat dupa altii raspunsul la-i dat chiar tu, nu am rezistat pina la capat!

| madalina2222 a răspuns:

Amuzanta poveste poate fi luata ca banc... Dar sa lasam gluma la oparte Nu fiindca lumea mai si greseste si unele lucruriu se pot interpreta gresit trebuie sa te interesezi sa vezi daca e bine sau nu ce faci.