Amuzanta povestea religia nu spune sa faci ce face alti si sa nu cercetezi sa cauti cunoasterea
, Fain bancu, Iar la intrebarea ta raspunsul e: Cine cerceteaza scripturile si respecta va avea viata vesnica, cine se ia dupa alti asa cum si ion sa luat dupa altii raspunsul la-i dat chiar tu, nu am rezistat pina la capat!
Amuzanta poveste poate fi luata ca banc... Dar sa lasam gluma la oparte Nu fiindca lumea mai si greseste si unele lucruriu se pot interpreta gresit trebuie sa te interesezi sa vezi daca e bine sau nu ce faci.
Daca faci ca toata lumea trebuie s faci parte din masa credinciosilor din Romania (babe, needucati si manelisti)... apropo foarte tare bancul )
Pai eu cred in Dumnezeu, si il iubesc pe Dumnezeu. dar nu il inteleg..eu nu vreau sa fie ca ceilalti eu consider ca fiecare ar trebui sa fie el insusi insa acum toti se comporta la fel pentru ca vor sa se integreze..eu ceva ciudat la mijloc oricum, doar nu poate fi totul asa de sec incat sa iti traiesti viata consstruindu-ti o cariera si atat...eu vreau sa fac imposibilul posibil si sa imi implinesc visele.
MihaitzA31243131 întreabă: