| Meme10Memu a întrebat:

In rugaciunea Tatal nostru Iisus a spus sa vina imparatia lui Dumnezeu si pe pamant precum in cer. Iisus nu a vorbit despre vreo distrugere a planetei Pamant ci din contra a subliniat venirea si pe Pamant a imparatiei Lui Dumnezeu. De ce se bat multi cu pumnii in piept ca sa ajunga in cer unde nu pot avea relatii intime? Chiar asa de rau au ajuns sa gandeasca?

79 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Poate si in cer sunt relatii sexuale, n-ai de unde sti.

| Onisim10 a răspuns:

Cine a zis ca in cer se vor putea tine relatii intime?

| Onisim10 a răspuns (pentru mentholinks):

Cap sa ai ca minte-ti vine!

| Meme10Memu explică (pentru mentholinks):

Luand dupa Biblie nu sunt. Vorbesc de oamenii care n-au nici o chemare la cer dar vor in cer crezand ce scrie in Biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mentholinks):

Hristos subliniază faptul că în ceruri nu se vor putea întreține relații intime, întrucât acolo vom fi ca îngerii...nici parte bărbătească, nici parte femeiască.

| mentholinks a răspuns (pentru Meme10Memu):

Nu scrie man nicaieri ce se face sau nu se face in cer. Plus ca daca tu crezi in Isus si e adevarat nu te vei mai imperechea cu nimeni, nici macar cu nevastata ca asa a zis el.

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa a presupus si el ca nu avea de unde sti ca nu a fost acolo inainte sa spuna asta.

| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Dumnezeu nu chema la cer pe majoritatea care nu vor sa renunte la relatii intime si de aceea Dumnezeu se limiteaza sa cheme la cer doar 144000 de oameni care nu mai vor relatii intime. Dumnezeu stie ca El a creat omul cu dorinta de relatii intime.

Nu a zis. Din contra a participat la o nunta unde a dat la lume sa bea vin ca sa poata sa se combine mai multi.

Da, si lui ii placea vinul.

Vinul sau sangele era in el in Iisus. Nu a zis apostolilor sa bea din sangele lui?

Poate a avut si femei, Biblia nu spune nimic dar nici nu infirma.

N-a avut pentru ca el ii considera pe ucenici ca componenta a miresei sale adica cei 144000.

anonim_4396

Unde scrie că Domnul Isus a interzis acest lucru? Mă refer la acest tip de relații în cadrul căsătoriei... El este pro unitate în toate sensurile între soț și soție, protestând împotriva despărțirii între soți, în afara cazului de infidelitate conjugală.

anonim_4396

De fapt, a fost.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Ai vreun suport biblic pentru aceste afirmații? Acel număr se referă strict la poporul evreu, pe când noi suntem dintre neamuri, români...citește cu atenție. Acolo se vorbește de cele 12 seminții ale lui Israel.

Ti-am dat un suport logic pe baza Bibliei. Acum iti dau si suport scriptic. Daca compari versetele de mai jos vei putea vedea ca cei 144000 nu sunt toti iudei din nastere ci iudei simbolici. Si da spune expres ca sunt din toate popoarele la Apocalipsa 5:9. 10.

144000 e un numar real si nu simbolic.

144000 sunt iudei simbolici din toate poparele.

Uite aci: Apocalipsa 5:9, 10:"Şi cântau o cântare nouă, zicând: Vrednic eşti să iei cartea şi să deschizi peceţile ei, fiindcă ai fost înjunghiat şi ai răscumpărat lui Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din toată seminţia şi limba şi poporul şi neamul;
10. Şi I-ai făcut Dumnezeului nostru împărăţie şi preoţi, şi vor împărăţi pe pământ."

Compara cu Apocalipsa 20:6:"Fericit şi sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceştia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El mii de ani."

Apocalipsa 14:1:"Şi m-am uitat şi iată Mielul stătea pe muntele Sion şi cu El o sută patruzeci şi patru de mii,". Apocalipsa 14:3:"Şi cântau o cântare nouă, înaintea tronului şi înaintea celor patru fiinţe şi înaintea bătrânilor; şi nimeni nu putea să înveţe cântarea decât numai cei o sută patruzeci şi patru de mii, care fuseseră răscumpăraţi de pe pământ."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De cate ori i-am zis sa îsi puna ochelarii, de atatea ori nu a vrut. Nu are rost sa îți bati capul cu el.

Tu nu ai citit Apocalipsa 5:9, 10. Degeaba te dai mare ca stii. Ti-am dat si versete pentru iudei simbolicii insa te faci ca nu vezi. M-ai aburit cu 1 Corinteni 5:1-3, 50 de parca nu as intelege ce scrie acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vezi ce zice?
Cica Iudei simbolici cand de fapt acest nr 144.000 de mii de evrei stau pe un munte cu un Mesia real:https://www.biblegateway.com/passage/?search=Apocalipsa+14%3A1&version=RMNN

anonim_4396

Am citit-o din scoarta în scoarta.
Daca te-as întreba cine sunt cei doi martori, te-ai îmbăta.

Tu ai citit ce ti-am dat despre iudei simbolici sau nenascuti iudei din nastere in carne?

Acum nu, dar este un pasaj in care spune ca oamenii nu vor mai avea neveste ci vor fi ca ingerii.

Pana la cei doi martori tu nu stii despre iudei altoiti dintre neamuri. Stiu si despre cei doi martori numai ca tu sari ca un motan de colo colo pe diferite subiecte biblice fara sa inchei cu vreunul.

anonim_4396

Înțeleg ce dorești să spui prin "iudei simbolici", adică toți cei tăiați împrejurul inimii, după cum este scris. Însă acolo, repet, se vorbește despre cele 12 seminții, așadar este vorba de evreii Vechiului Testament.

anonim_4396

Da, iar acest lucru nu îți interzice în prezent să te bucuri de o soție/ un soț.

Ai citit despre maslinul altoit in Romani 8? In plus lipseste semintia lui Dan, iar oranduirea e alta deoarece toti cei 144000 sunt regi si preoti pe cand in vechiul Israel doar levitii erau preoti si doar cei din semintia lui Iuda erau alesi ca regi.

Pai eu n-am zis asta. Oricum Isus nu e de luat in seama ca Dumnezeu are alte planuri, scrie clar in Isaia ce va fi si cum va fi.

| Onisim10 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Inteligent raspuns, dar totusi, are un cusur destul de dureros, 144000 oameni vor fi chemati doar din Israel, dar nu se refera la toti cei ce vor fi luati la cer.

| Onisim10 a răspuns (pentru Meme10Memu):

144000 oameni doar din Israel or fi luati in cer, mai sunt pe langa cei 144000