| Meme10Memu a întrebat:

In rugaciunea Tatal nostru Iisus a spus sa vina imparatia lui Dumnezeu si pe pamant precum in cer. Iisus nu a vorbit despre vreo distrugere a planetei Pamant ci din contra a subliniat venirea si pe Pamant a imparatiei Lui Dumnezeu. De ce se bat multi cu pumnii in piept ca sa ajunga in cer unde nu pot avea relatii intime? Chiar asa de rau au ajuns sa gandeasca?

79 răspunsuri:
| Meme10Memu explică (pentru danut):

Iesirea 20:7:"Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert, că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deşert numele Lui." Nu iau numele Lui Dumnezeu un desert intrucat cunosc foarte bine scopul Lui Dumnezeu pe care tu nu-L cunosti.

| danut a răspuns (pentru Meme10Memu):

Din fericire SCOPUL lui Dumnezxeu il stie DOAR EL, tu nici lumea in care traiesti nu sti.

Tu ai citit vreodata toata Biblia? ca nu se vede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Memu):

E aceeași.

Care versiune? Vulgata, Textus Receptus, King James, Cornilescu, Nitulescu, Gala Galaction, Sinodal Ortodoxa, Sinodal Catolica? Crezi ca daca CITESTI toata Biblia ca un papagal, pricepi ceva? Numai in Bisericile Neoprotestante se STUDIAZA Biblia si aici doar unele o fac mai des, tu unde te gasesti cu Studiul Bibliei?

Relatiile intime nu sunt doar pentru inmultire ci si pentru placere. Dumnezeu nu-i va priva de aceasta placere pe cei care vor avea parte de a doua inviere ca oameni pe pamant in cadrul casatoriei. Iisus a spus ca nu sunt 7 barbati la o femeie si a pomenit de relatia dintre Adam si Eva, un barbat si o femeie.

| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Adam nu a fost predestinat sa pacatuiasca. A ales sa pacatuiasca. Daca nu pacatuia traia si azi Adam.

Rau e cand o iei razna cu mintea.

Nu o iau razna. Ti-am explicat cu Biblia. Ci din contra beneficiez de iluminare spirituala.

"Ci din contra beneficiez de iluminare spirituala."
Ei, atunci e altceva, noi nu avem asa ceva, poate ne spui de unde o ai, vreun popa, ceva?

Din Biblie beneficiez de iluminare spirituala pentru ca am studiat-o pe toata si nu doar cateva capitole. Te-am bagat la Pslamul 104:6 iar tu m-ai luat cu cele 10 porunci.

anonim_4396

Dar a păcătuit, iar Dumnezeu știa asta de unde și planul de rezervă.

E loc de ce se intampla daca.

"Te-am bagat la Pslamul 104:6"
Pai ziceai de altceva"
`"cu contextul din Psalmul 103:1-6 "
si hotarastete care Biblie.

anonim_4396

Nu, nu e. Una-i realitatea, alta-i imaginația, fantezia.

Viseaza mai departe omule.

Ps 104 din Biblia ta nene.

Pai la inceput spuneai de Psalmul 103 sau ai luat-o pe aratura?

Ia si citeste si vezi de unde am citat. Psalmul 104:6 Biblia ta si Psalmul 103:6 Biblia ortodoxa.