Găsesc, dar, în mine legea aceasta: când vreau să fac binele, răul este lipit de mine.
Fiindcă, după omul dinăuntru, îmi place Legea lui Dumnezeu;
dar văd în mădularele mele o altă lege care se luptă împotriva legii primite de mintea mea şi mă ţine rob legii păcatului care este în mădularele mele.
O, nenorocitul de mine! Cine mă va izbăvi de acest trup de moarte…?
Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, prin Isus Hristos, Domnul nostru!… Astfel, dar, cu mintea, eu slujesc Legii lui Dumnezeu; dar cu firea pământească slujesc legii păcatului.
Cam ciudata intrebare, ce vrei sa zici? Daca vrei sa fi ajutat reformuleaza intrebarea!
Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca daca vrem sa intram in Imparatia Cerurilor trebuie sa rastignim firea noastra pamanteasca cu patimele si poftele ei,insa acest lucru nu se poate fara pocainta si fara ca sa lasam Duhul lui Dumnezeu sa ne calauzeasca viata!
Strigatul meu este catre Dumnezeu sa ma ajute sa lupt impotriva duhurilor intunericului si sa ma ajute sa ma port aspru cu trupul meu,caci la fel cum zicea Pavel zic si eu,"Ca nu cumva indrumand pe altii sa cad eu"
Dumnezeu sa ne ajute sa aducem roada in viata noastra in fiecare zi mai multa.
Roada Duhul Sfant: Dragostea,bucuria, pacea etc. sunt piroanele cu care rastignim firea pamanteasca. Cu cat batem mai multe piroane, cu atat firea sta mai neclintita!
Deci sa tanjim dupa roada Duhului Sfant!
Care este solutia vietii tale impotriva legii pacatului? Eu am gasit solutia impotriva legii pacatului,pe care o urasc tot mai mult pe masura ce cunosc tot mai mult voia lui Dumnezeu in viata mea:,,In adevar, legea Duhului de viata in Hristos Isus, m-a izbavit de legea pacatului si a mortii''Te poate ajuta si pe tine!
Cand se va dovedi stintific ca exista un creator, sau ca a existat vreunul care a intervenit in evolutie, big bang, ateii din toata lumea, agnosticii din toata lumea cer o singura dovada ca exista atata tot voi spuneti trebuie doar sa crezi in ce sa crezi daca nu se demonstreaza?