| RAY a întrebat:

Într-o lume spirituală în care contează doar banul,
Parcă vânez OZN-uri verzi cu deltaplanul?

24 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Asta da întrebare filosofică.

| RAY explică (pentru T0T):

Sa stii, cum se poate numi o lume spirituală daca conteaza doar banul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o lume mai degrabă materială nu spirituala că cu numele toți ne dăm creștini da de fapt suntem niste jigodii, in rest ai dreptate daca nu ai bani ești văzut că un gunoi al societății. contează și ce job ai de parcă asta te ar defini. Vânător de OZN ahaha.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tin sa dau credit lui cheleo

| T0T a răspuns (pentru RAY):

E o lume ipocrită.

Sa stii, chiar si un mizantrop e un unu care se uraste pe el ca se asemana cu alti

| RAY explică (pentru T0T):

Si eu si tu si cu toti dansam in hora ipocriziei, cool avatar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ba Ray mă sperii ai inceput să citești/studiezi nu gluma, vrei sa ajungi un geniu te preocupa știința, filosofia ai tot ce îți trebuie, fizicul te trage puțin în jos dar eu zic că poți face valuri daca te străduiești mai mult cu femeile.

Https://en.wikipedia.org/wiki/Human_sexuality

citeste asta, as vrea sa fiu prost sa fiu mereu ca un beat fericit =citat

anonim_4396

Ba nu știu ce zici aici da mâine cred că o să mă fac manga laughing

Pai daca esti constinent de absurdul existenteti nu esti chiar asa happy, ei asa numeau o stare de minciuna o stare de betie, dar poti aprecia fiecare clipa, dar nu cu placeri provizori si pers iubite, sau intr o vacanta, ai avatar asemanator cu drimmi

anonim_4396

Da sunt conștient că viața nu are nici în sens, uneori noi îi mai dam sens depinde da fericirea nu tine mult, mai mult tine suferința și nici în bărbos nu cred, m-am schimbat enorm am devenit un om aproape sfânt și ghicd ce nimic? Încă când eram rău și violent aveam de toate aproape. unii își mai creează și cophing mechanism mintinduse singuri da sunt conștienți că viața nu are sens, existența noastră. doar sens de a lasă moștenitori și că trăiești prin ei e o alta ipocrizie ..deci da e absurda viața ai dreptate ..plăcerile provizorii nu țin mult apare inevital apatia, cu vacanta la fel. nu știm să trăim în prezent asta e problema noastră că dacă am ști numai.am depinde de lucruri mărunte care ne face happy pe moment gen o casa, in țel, o mașină, după un timp revii la starea inițială.

Pacat ca pers ca tine nu sunt promovate de societatea romanesca, asa ca vei pleca dincolo

anonim_4396

Ba nu știu că dintre noi doi tu pari ăla mai Smart laughing dar da, nu o sa mai stau mult aici din cauza rasismului am și eu o limită happy

Nu e vb de smart,e vb ca trebuie sa dai un sens, asa in ro iti pierzi timpul, nu poti strange bani pentru o vacanta, nu iti ajunge bani nici sa cumperi o carte, trist, plus nu vezi ca totul e scump

anonim_4396

Da așa e z trebuie sa lucrezi 3 luni să îți iei un țel decent dar daca și fumezi și stai prin chirii nu și nici o șansă la o viață normală mai ales sa te distrezi decât din an in pasti. In heaven ști discoteca un suc la doza r undeva pe la 30 de lei intrarea și ea e piperata. oricum daca ai bani ai și pseudoprieteni nu ai ești pulalela.in Ro lucrezi mult pentru nimic, Robism... Nu îți poți permite nici un televizor decent să îți iei după primele luni de munca dinncolo într-o săptămână jumate deja ai bani de un tv decent/smartphone
Da, daca nu ai un job bine platit e o pierdere de timp sa trăiești în Romania nu poți să îți construiești un viitor. in final dai bani numai pe medicamente și în cele din urmă realizezi că nu te-ai ales cu nimic decât cu câteva afecțiuni.

| Mosotti a răspuns:

Pai in capitalism banul e singura valoare, omul nu conteaza, si lumea a fost educata asa.

Adica de ex un medicament nu se comercializeaza sau se faca daca nu renteaza, nu conteaza ca mor oameni, e doar un exemplu.
Asta este, nu stiu daca e lume spirituala si nu doar materialista.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

DA da.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Acolo unde conteză doar banul lumea e intr-adevar spirituala, insa domnește spiritul lui Satan si nu al lui Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chelule,nu te mai gandi la intrebarile grele ale vietii,pe toti ne macina astea. Dumnezeu e la carma corabiei,dar ne-a lasat aici sa gasim singuri lumina,din pacate orice aspect al vietii e controlat de ban. Fariseii construiesc temple inalte,degeaba,eu ma rog singur in sinea mea sa-mi lumineze mintea,cand vad ca totul merge prost,ei au legea,ei au armata,ei au puterea,noi nu avem decat un cap si o inima sa le folosim sa nu ne pierdem in labirint, ca in labirint suntem toti, ca un experiment cu sobolani, ne exploateaza, fac experimente pe noi, ne otravesc aeru, mancarea si apa, ne pun la munca 12 ore pana simti ca pici din picioare, ei ne rad in nas, dar ca sa-l citez pe Cedry2k"Nu toti ochii-s inchisi, nu toate gurile tac, cat am picioarele, merg si cat am mainile, fac"
Daca spui ce simti, ei te cenzureaza, gaseste singur raspunsurile ca se afla in tine.
https://www.youtube.com/watch?v=rhrm4UqjRjc&ab_channel=SisuTudor
"Am nevoie de rabdare sa construiesc o scara
Sa urc pana la Dumnezeu dupa dreptate morala
Ca poate acolo nu ajung, oricum n-ar fi primiti
Eu cand o sa mor, o sa fumez un joint cu sfinti
Buni crestini vor fi uimiti cand nu vor fi primiti
Ca daca te-nchini de trei si injuri de patru ai dat de dracu
E un echilibru si tu vrei sa-l strici"

https://www.youtube.com/......tps?/watch

"Poate fi timp putin in care trebuie sa vezi cu ochiul liber sute de mii de linii subtiri
Si trebuie' sa te temi de constiinta nu de zeu,trebuie sa ai incredere in tine si credinta in Dumnezeu
Si chiar daca esti soldat n-ai arme mereu,n-ai AMR-u frate
De-aia ti-e foarte greu sa vezi diferenta dintre propaganda si profetie
Onestitate si falsa modestie,demnitate si mandrie,realitate si fantezie sau teatru-n acte si poezie
Uite-te,man,in jur,succesul nu-i numai de bun augur
Efectu a faptul' ca ai bani poate fi mai dur
Fii mai matur sau sfarsesti cu cutitul la gat si...
Stiu golani ce au dat mai multa marfa decat Carrefour
Si pot sa remarc subtil ca daca bagi un kil' de vin,e bun
Dar daca mai bagi si-un pill devii nebun si n-ai cum s-o mai arzi util
Daca nu esti credincios si o arzi umil,mai ramane si varianta ca ai... prea subtiri
Niciodata n-am avut idoli,m-as fi simtit ridicol intr-un infim rol de discipol
Familia,Constiinta,scoala,stresul
Fratii,strada,esecul,succesul
Toate iti asigura intr-un fel sau altul progresul
Bineinteles,daca le acorzi interesul
Ca lumea e un spital de drogati
Fiecare avem filmele noastre,pisa-ne-am pe ale celorlalti
FIi deschis ca mentalitate,dar e o linie fina intre toleranta si iresponsabilitate
Si cand eram tineri,fumam doar vineri,mai tarziu o ardeam cu dealeri,ardeam kile,demonstrand ca uneori viata e ca in filme
Incepe comedie,dar in timp constati ca e thriller
Deci,baga in tine pastile si chiar bile,dar nu mai astepta nimic de la viitor,copile
Tu zici ca legalizarea e o solutie, eu zic ca nu neaparat ca armata la revolutie
Sunt pentru tolerarea ei, chit ca te superi tu,
Dar stiu ca reclama la romani prinde ca super-glue
Si eu sunt anti-drog in cel mai practic mod
Practic sunt anti-tot si tot n-am antidot pentru atatea care ne macina
Asta pentru ca Dumnezeu ne-a dat la toti o sarcina
Dar dracii ma distrag la fiecare pagina
Soptindu-mi sa inchid cartea vietii si s-o las in paragina
Ca oricum credinta e pur teoretica si diavolul se imprastie prin progresie geometrica
Orice om cauta o portita sa se minta si atunci cand vede oportunitate, profita
De ce te faci ca nu stii unde bat, ca si cum cel de care vorbesc, nu ai fi si tu de fapt?
Trecutul e un bumerang ascutit intorcandu-se si lovindu-te in cap cand te astepti mai putin
Si in timp inveti ca nu poti pacali timpul
Gandeste repede ca sa poti trai simplu
Si zi daca atarni pentru hartii sa-ti ajuti familia
Sau doar sa-ti atarni bling-blinguri, sfarsind sigur
prizonierul propriei mandrii in tripuri
Din care nu prea mai poti iesi singur
Deci crede si nu-L cerceta pe cel ce te-a generat
Sau cerceteaza pana vei ceda iluziei de nevoie
Pe care ei o proiecteaza in mintea ta
Ca toti suntem targeturi pentru supermarketuri
Superficial superviciati, totu-i relativ si totusi toti vrem tot la superlativ
Instinctul face soldati sa lupte nativ
Dar motivatia ii face super activi
Carnivori insetati ce beau din cupe captivi in 7 pacate ce-i fac de fapt sa lupte tardiv".

Trecand peste unele exagerari,chiar sunt sute de mii de linii subtiri pe care trebuie sa mergi si sa fi atent sa nu cazi,peste tot pandeste pericolul,e bine sa fi prudent,precaut,activ, atent, saritor, optimist, sa nu sfarsesti rau, daca esti destept te bucuri de viata, chiar si in lumea asta spirituala in care conteaza doar banul, dar totul se face cu muuulta rabdare.

Nu sunt deloc chel din contra ma duc la frizer si la 3 saptamani

| StrongHeart a răspuns (pentru RAY):

Ma refeream la artistu din spatele capodeoperei muzicale laughing

| RAY explică (pentru StrongHeart):

Au piese bune, mai ales ombladon

| StrongHeart a răspuns (pentru RAY):

Apreciez sinceritatea lor,cu cel pe care l-ai mentionat am si avut ocazia sa ma intalnesc de cateva ori,si,desi nu poti sa cunosti un om doar dupa prima impresie,imi pare un om cu capul pe umeri, linistit, pus pe glume, nu inteleg de ce multe din piesele lor,'mai de doamne' ajuta' laughing nu sunt difuzate si au o reputatie destul de proasta cand vine vorba de radiouri si tv.
Probabil mesajele pe care le transmit ei nu se vor a fi difuzate, cele din piese ca "mesaj pentru Europa" si "Noi vrem respect" supara niste persoane care se simt vizate, cum zicea "uite ca muzica asta proasta schimba mentalitati", pai cam asa e, auzi de ei ca sunt betivi sau drogati, nu spune nimeni nimic de '17' 'drogurile schimba tot' sau 'citeste o carte'. Nimic de 'loc lipsa cu Luna Amara' nimic de 'egali din nastere', 'Cautand' cu Raku sau 'Demnitate'.De ce oare?