| danut a întrebat:

Intrebare de baza, daca eu pot demonsta practic ca Dumnezeu EXISTA, si ca Biblia este reala, vor disparea de aici cei care jignesc, insulta, neaga existenta si spun vorbe urate la adresa lui Dumnezeu, a Bibliei si a celor ce CRED in acestea?

Răspuns Câştigător
| DanielCotabita a răspuns:

Am inteles intrebarea, tu nu ai inteles raspunsul meu. Vrei sa stii daca eu si altii care dam cu pietre in religia ta ne-am retrage si am lasa pietrele jos, in fata unei dovezi imbatabile ca Dumnezeu exista si Biblia are dreptate. Da, raspunsul meu este Da, cel putin in ce ma priveste. Nu neg din principiu existenta lui Dumnezeu, pot sa imi schimb parerea. Dar, sa fim seriosi, la urma urmei, chiar poti demonstra tu practic ce nu a reusit nimeni?

37 răspunsuri:
| danut explică (pentru drutzix):

Repet intrebarea:
"Intrebare de baza, DACA eu pot demonsta practic ca Dumnezeu EXISTA..."
Unde vezi tu ca sunt plin de mine? Intr-adevar, nu am subliniat cuvantul DACA la intrebarea pusa dar era acolo insa sunt unii PLINI de ei care nu vad cum trebuie ci vad ce spara ei sa vada o afirmatie buna de speculat pentru bataia de joc a unor naivi. iti recomand o pereche de ochelari, nu carioci. Nimeni nu fuge de nimic, daca ai fi citit Biblia ai fi aflat ca Dumneeu spune ca este un Dumnezeu ASCUNS. Emotionant cum toti ati citit ce ati vrut voi, nu ce scria acolo, un singur tanar a dat un raspuns corect si care va primi si raspunsul dorit de tine, tu nu, tu esti cu jignirile.

| drutzix a răspuns (pentru danut):

SI EU TI-AM RASPUNS! Esti orb?
"daca ai dovedi nu doar ca nu te-ar mai lua lumea la misto ci ai primi un premiu nobel."
Am incercat sa fac discutia sa mearga mai departe intrebandu-te daca poti face asta.
Da, is cu jignirile pentru ca si tu m-ai jignit de multe ori pe site asa ca nu mai face pe victima.

Discutia nu o poti face sa mearga decat daca exista subiect, nu sa acuzi pe cineva de ce nu a spus dar asa nu eviti neatentia sau neantelegerea limbii la cel mai de jos nivel. Eu nu jignesc pe nimeni asa ca esti in afara subiectului dar atata poti, atata dai.

Mereu cand cred ca nu poti deveni mai neinspirat imi dovedesti ca am gresit laughing
Tocmai m-ai jignit idiotule, chiar nu stii sa ce inseamna jignire?
Ti-am raspuns la intrebare dar daca nu ai capacitatea sa procesezi raspunsul (un raspuns de un rand) e problema ta. De acum incolo nu o sa mai incerc sa am o discutie cu tine, o sa rad de tine de cate ori vad ca spui o prostie pentru ca doar atat meriti, fanaticule.

Multumesc pentru "apreciere" (idiotule), este exact cum am spus si mai inainte dar sincer sa fiu nu stiam ca faci parte dintr-o populatie venita pe plaiurile mioritice acu cca. 500 de ani dar care nu a reusit sa-si modifice handicapul lingvistic (MISTO), chestie de fanatic care spune prosti.

Nu fac parte si chiar daca as face care ar fi problema?
Deci sa adaug si rasist pe langa lista de complimente pe care le meriti? laughing

Devi rasist cand arati "calitatile" cuiva, nu am stiut asta, deci esti inaintea mea in aceasta grupare, sa inteleg.