| mip a întrebat:

Intrebare doar pentru crestini. La ce sfinti va rugati, cand? Pentru ce va rugati? Iertarea pacatelor, aparare, mijlocire, sau ce motive aveti? Va rugati cu cuvintele voastre sau din carti? Carui sfant va rugati in mod special? Raspunsurile necrestinilor nu ma intereseaza.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Dumnezeu ma rog si uneori la fecioara Maria si Arhanghelul Mihail.Dar la cei din urma nu ma rog ca lui Dumnezeu, le cer sa se roage lui Dumnezeu pentru mine.Ma rog pentru sanatatea familiei mele si a mea si folosesc cuvintele mele.Ce rost are sa spun cuvinte pe care nu le simt,cuvinte din nu stiu ce carte? Cel mai important la rugaciune,aunci cand vrei ca Dumnezeu sa te ajute e sa ii spui lui Dumnezeu problema ta,ii ceri ajutorul, iar mai apoi sa ii ceri sa se faca voia Lui, nu a ta, pentru ca el stie mai bine, tu poate ii ceri ceva rau si nu stii.

33 răspunsuri:
| milan9 a răspuns (pentru milan9):

"Cinstirea" nu insemnand sa ne "inchinam" lor (nu ii divinizam), ci inseamna sa ne rugam IMPREUNA cu ei...
Le cerem sa se roage impreuna cu noi (ii "rugam" SA FACA ASTA happy ).

| danay72 a răspuns:

Isus a spus sa ne rugam direct lui Dumnezeu, vorbindu-i din inima. Matei6:5-13

| milan9 a răspuns:

Ii amintim si pe sfinti mai ales in zilele dedicate lor, citind acatistul in cinstea lor, luandui-i si pe ei impreuna rugatori inaintea lui Dumnezeu...