In mod sigur la intrebarea asta vor raspunde aiuria si in bataie de joc.Dar cand vor sta inaintea Dreptului Judecator nu o sa mai aiba ei atata tupeu.O sa vada ce au pierdut si nu o sa le ajunga vesnicia sa le para rau.Vor auzi doar sentinta : «Plecaţi de la mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic pregătit pentru diavol şi îngerii lui!
Cred ca ma voi simti foarte bine si voi fi onorat si rasplatit de Dumnezeu pentru ca nu am accepta o religie ca cea crestiona care cere oamenilor sa incalce LEGEA lui Dumnezeu!
Asta in timp ce noi ateii urmam calea STIINTELOR venite direct de la Dumnezeu si nu a religiilor diabolice venite de la oameni!
Pricepi diferenta?
Asta se poate intampla si celor care i se inchina sau il slavesc ca Dumnezeu pe cel care singur se lauda ca este Stapanul Cheilor IADULUI. adica a Diavolului care se lasa slavit in biserici ca Dumnezeu! A
Asa e ceva e imposibil n-am ce reactioana din nimic nu apar zeii care creaza universul din nimic, dupa moarte nu se intampla absolut nimic de asta sunt convins
Stii cum a zis un om de stiinta credincios ''nu conteza ce esti ateu sau crestin ortodox,budist,e.t.c.un ateu care crede in stiinte este mult mai aproape de d-zeu fata de un bisericos care mege duminica de duminica la biserica se inchina lui d-zeu, iar cand iese de acolo incepe sa injure, sa fure, sa minta, sa violeze, e.t.c. nu conteza ce esti important este sa nu comiti fapte imorale sa cunosti legiile mediului in care traiesti pentru a nu crea dezechilibre/toti murim este o cheste de timp.
Hristos este intemeietorul Bisericii. Fara Biserica (trupul lui Hristos) nu ai mantuire.Si nu o spun eu ci sinsusi El. Daca citesti biblia scrie ca cine nu ramane intru El nu aduce nici un rod se uscuca se taie si in foc se arunca. Fara El nu putem face nimic.Cine nu ramane intru credinta drept maritoare care exista de 2000 de ani acela este vrednic de osanda.Hristos o spune nu eu.
Deoarece sunt indecisa si ma regasesc in persoanele care oscileaza intre cele doua variante consider tentanta intrebarea ta.
Daca intr-adevar ar exista acest Dumnezeu pe care il tot idolatrizati intr-una m-as resemna si mi-as accepta pedeapsa. Dar nu cred c-o sa fie cazul.
Iisus spunea sasi iubesti vrasmasi eu vad ca tu i urasti, daca e sa vorbim de moralitate tariile atee sunt mult mai morale ca cele religioase, de ce sa ne spuna blestemati ca doar noi nu blestemam aproapele cum o faceti voi intre voi, de ce ar trimite iisus pe cinava in iadul vesnic doar ca nu a crezut in el? asa ceva e absurd
Iisus nu a intemeiat nici o biserica in viata lui, nici o religie
Nu numai pentru atei ci si pentru sectanti, chiar si pentru binecredinciosi, nu ei reactioneaza; sufletul isi va lua plata
Ok.Nu-i zi Dreptul Judecator pentru ca si un copil de 4 ani este in stare sa judece mai bine ca el.Tu iti dai seama ce el te face pacatos si tot el te pedepseste pentru asta nu? E ca si cum ti-ai pune copilul sa se vopseasca, iar dupa l-ai bate pentru ca s-a vopsit.
DACA exista un Dumnezeu, in mod sigur nu este cel crestin. Daca il vad, nu are de ce sa-mi fie frica, deoarece fiind omniscient, isi va da seama ca nu aveam motive sa cred in el.Plus ca daca el a creat un intreg univers, cu ce l-ar ajuta sa cred eu in el?
Ori cred ca este vis si ce se intampla nu e real...ori, daca tot continua si continua, accept existenta unui dzeu
A,si vrei sa glasuiesti ca daca ajung in fata domnului ma va trimite in secunda doi in iad si ma va si blestema? fara macar sa ma judece si sa-mi puna in balanta faptele si gandurile? doar pentru ca la un moment dat nu l-am mai recunoscut ca si stapan inchipuit peste lume?
-De ce sunteti toti atat de inraiti? nu inteleg; de ce nu vezi dincolo de orbirea asta si nu-ti dai seama cat de multa rautate va este pusa in suflet chiar de preoti, scripturi, de ceea ce spun ele si de modul cum separa ele oamenii in credinciosi si necredinciosi, in buni si rai, in rasplatiti si blestemati.
Gandeste te rog dincolo de aparentele cu care va este impuiat creierul...
Ii voi zice ca desi n-am crezut in el n-am fost un om rau si am fost cel mai bun care am putut sa fiu.Si in plus nu stii in fata cui zeu ajungi. Daca ajungi la alt zeu decat in cel in care ai crezut? Eu am fost bun si n-am inselat zeitatea cu alt zeu chiar daca sunt 100% sigur ca daca exista un Dumnezeu nicio religie nu il are pe acel adevarat
Rasul si bataia de joc nu ar mai fi asa spectaculoase atunci. Va fi plansul si scarsnirea dintilor!
Da! Intr-adevar Hristos este intemeietorul unei biserici FARA Dumnezeu, adica o biserica in care el asa zisul Hristos care nu a fost niciodata Christos(adica UNS in vre0 functie) cel care s-a asezat pe sine in biserici mai presus de Creator, el Hristosul vostru este "dumnezeul" veacului acesta, si nu trebuie sa ne mire faptul ca el se lauda ca detine Cheile IADULUI si nu ale Raiului!
Macar scrie Biblia cu "B". Nu o lua in nume de rau. Sunt de aceeasi parere cu ceea ce ai scris in raspuns.
Ii trag cateva palme si il iau la intrebari. Cum se poate sa-si lase creatia sa sufere datorita unei javre cu coarne?
Gandurile si faptele se judeca in clipa mortii.La judecata de apoi fiecare isi va lua rasplata pe vecii vecilor. Daca tu crezi ca e vorba de ura, interpreteaza cum vrei.Eu nu am spus nimic cu ura.
Uite vezi? Pentru oameni ca tine nu se arata Dumnezeu ateilor care cer minuni pe cer sa vada pe Dumnezeu.A facut Hristos 3 ani de zile minuni sub ochii cei orbi ai evreilor si nu l-au acceptat ca si tine nici daca ar venii pe cer nu l-ar crede nimeni si mai tare l-ar batjocorii. Oricum voi cei care nu il acceptati pe Hristos nu o sa stiti unde sa va ascundeti de fata Dreptului Judecator Iisus Hristos.O sa va arda chipul dreptatii.
Sa presupunem ca mor crestinii si ajung in fata lui Viracocha. Cum vor reactiona ei oare?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kaynmaincallme întreabă: