Scuze, mi-a scăpat... A, da, cred că nu există fiindcă sunt mai orbi decât orbii, ei cred că ce nu se vede nu există. Dar nu voi înțelege niciodată de ce țin să ne împiedice și pe noi să vedem Lumina Preacurată a Sfintei Treimi.
Cum adica din biblie?
Hai lasămă, un ateu a studiat Biblia... Este incredibil. Întrebare, dacă nu crezi în Hristos, de ce ai citit Scriptura?
Ai dreptate.
Ute crestinismul este cea mai mare grupare religioasa din lume:
http://www.antena3.ro/......48668.html
Iti garantez ca mai multi atei au studiat biblia, decat crestini. Majoritatea crestinilor sunt doar in acte, nu si cu sufletul.
Ma asteptam la o carte sf, dar a fost una din cele mai bune comedii.
Cum poti sa scrii cu diacritice si sa nu pui cratimi?
Creştinismul e împărţit în peste 20 de mii de secte. Mai întâi hotărâţi-vă odată şi-odată între voi care cum e zeul vostru, după veniţi şi atacaţi restul religiilor.
Prea multi crestini inteligenti aici, deja simt cum ghiarele satanei sunt indepartate de lumina sfanta a acestor persoane.
Aceasta intrebare inutila si-ar fi aflat raspunsul in dex, si totusi, te voi ajuta:
ATEÍSM n. Concepție care respinge religia și existența oricărei divinități. /
Deci:
1. Nu ai dat funda corect intrebarea era pentru cei ce nu cred in Dumnezeu nu? Sau cei ce cred da nu-l slujesc.
2. Exista o divinitate dar minciuna prezentata in bisericile "crestine". Ceea ce e prezentat acolo este o poveste veche de sute sau poate mii de ani preluata de uni si de altii si modificata pentru scopul si interesele conducatorilor acelor religii. Sper ca e bine ce am scris, sunt mahmur.
De unde ştiţi că nu există zeus?
cand o sa-mi raspunzi o sasi raspund si eu la fel despre dumnezeu, dupa ratiunea mea este imposibil sa existe simplu din nimic nu rezulta nimic,nu-mi pasa de explicatie voastre ca e in alta dimensiune, ca e vesnic, orice lucru trebuie sa apara cumva, eu ma regasesc in stiinta o iubesc, o inteleg, o ador ca e minunata e prima iubire de care nu o sa ma despart niciodata, ea mi-a dat tehnologie, medicamente tot
Și viața cine ția dat-o, și să nu-mi spui că părinții părinților tăi au crezut în tehnologie. Iar după moarte nu cred că vei juca jocuri video, sau te vei uita la televizor.
Tie cine ti-a dat viata?
Cine ți-a dat-o și ție. Cum sunt sigur că n-am venit de pe un cd, am primit-o de la Dumnezeu : Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
Tu i-ai numărat?
Mie mi-a dat-o mama?; si apropo de unde sti tu ca nu exista extraterestri? Voi cu religia aveti ceva probleme nu cu credinta!
Scriptura spune că... mai bine zis nu spune nimic de extractereștrii. Noi trebuie să dăm crezare Sfintei Scripturi, ea ne arată cum să ne hrănim mai presus de trup. Noi avem probleme cu credința pentru că veniți voi în calea noastră cu alte religii false sau fără.
Vezi exact ce ti-am spus Sfinta Scriptura sau Biblia este religia; aici este problema voastra!
Tu stii ca nu sunt ortodox.
Cine va impiedica? ateii va impiedica sa faceti ce spune isus? de ce minti?
Scuze, mi-a scăpat... A, da, cred că nu există fiindcă sunt mai orbi decât orbii, ei cred că ce nu se vede nu există. Dar nu voi înțelege niciodată de ce țin să ne împiedice și pe noi să vedem Lumina Preacurată a Sfintei Treimi.
Tu vii cu o afirmaţie penibilă şi de necrezut şi tot eu trebuie să ţi-o demonstrez?
Demonstrează că n-ai c*c*t de unicorn în creier şi-ţi voi demonstra că nu există Dumnezeu.
Zeus..Poseidon.Ares,.Hades..Hera,Hestia,Demetra,Ares,Hefaistos,Hermes,Apollo,Artemis,Afrodita..De unde stiti voi credinciosilor ca nu exista acesti zei..ca numai dumnezeul vostru. ceilalti zei din India...de Alah? ..pana mea..Biserica va minte in fata...si platiti ca sa traiasca popa..sa manance multa mancare..sa se plimbe cu mertane..bmw-uri..audi.
Daca tot credeti ca nu exista Dumnezeu, credeti ca nu exista nici iad, asa ca sariti de pe un bloc si vedeti ce se intampla