Nu ai tu idee cum trăiesc eu, am o viață așa jalnică de ceva vreme.
Si eu am ups and downs si crede-ma ca am ajuns la o singura concluzie - oricit te-ar ajuta astia din jur, tot tu esti ala care trebuie' sa te apuci de cap sa te scoti din mocirla. Viata e cum ti-o faci si pina la ajunge sa ti-o faci, trebuie' sa iti stabilesti niste prioritati si in fiecare dimineata sa le revizuiesti si sa iti fie clar ce o sa faci in ziua aia. Altii se roaga la dumnezo', tu trebuie' sa ai un mic dialog cu propria persoana in care sa iti pui la punct ce si cum vei face. Cind reusesti asta, iti va merge extraordinar. Chiar daca de multe ori e incomod, trebuie' sa te fortezi sa reusesti asta. Pri-o-ri-ti-zea-za! Asta e secretul. Usor de zis, a dracului de greu de facut. Inca muncesc la treaba asta. Cind o sa imi iasa, o sa fie treaba buna.
Nu ai vrea sa-mi descrii si mie un pic viata ta mizerabila in privat? Poate, cine stie, chiar o sa ajungem sa devenim prieteni .
Regret, dar problemele mele de viață sunt confidențiale, plus că n-am nici chef să scriu atâta.
Băă, da ce vehement esti, bag seama ca ai o problema te implici maxim.
OK, deci esti doar imbecil. Credeam ca esti imbecil, dar m-am inselat. Esti imbecil.
Auzi vine el aici si dă sfaturi,despre ce, tocmai despre ateism,pfff,generatia lui peste, martafoi, cocalari, drogati, perversi, analfabeti, aurolaci etc, ascunde-te nu a-s vrea sa te cunosc.
Stai calm, nu ma intersectez cu specia ta decit atunci cind duc gunoiul si de-alde tine cauta in container.
,,Prio-ri-ti- zea-za!,,,, Asta e secretul!,, inca muncesti sa iesi din,, mocirla,, cand,, iti va iesi treaba asta,, te vei trezi ca esti batran si ca nu ai facut nimic in viata asta sau, ba da ai facut ceva, umbra pamantului
Nu stii pentru ce muncesc, asa ca ciocul mic. Daca pentru unii casa/masina/desteptfon e telul suprem, afla ca nu sint si ale mele. De facut am facut deja mai multe decit ai facut tu si cu tot neamul tau, insa nu despre asta e vorba aici. Pozele cu haur la git si linga BMW-urile altora, pe Facebook!
Mie religia mi se pare un nonsens, o afacere, si pur si simplu nu are rost sa mai cred. Nu ma intereseaza daca sunt sau nu in centrul atentiei, chiar imi displac persoanele care sunt atei, fumeaza, beau etc. doar sa se creada "cool".
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: