Intrebare pentru crestini: dc nu credeti in unicorni? si ei apar in carti (ca isus) nimeni nu i-a vazut (ca isus) unii cred ca exista (ca isus). deci, de ce nu credeti in unicorni?
Botezul la crestini nu se face datorita spiritului de turma, este o "regula" daca o accepti sub denumirea asta.
In ceea ce priveste crestinii iti dau dreptate, majoriatea nu accepta punctul de vedere al unui ateu pentru ca sunt subiectivi si privesc prin prisma religiei lor. In acelasi timp nu cred ca poti spune despre majoritatea ateilor ca stiu sa discute civilizat. uita-te la intrebarile de la religie sa vezi cata ironie, dispret si chiar jigniri in multe cazuri in intrebarile sau raspunsurile lor la adresa crestinilor de exemplu pentru ca ei sunt mai numerosi si se confrunta mai des cu ei.
Am multi crestini ca prieteni si atata timp cat ne respectam si discutam civilizat nu am absolut nimic sa le reprosez.Dar cand vad un crestin care se da mare cat de bun e el si injura ateii, ca doar asa il propulseaza zeul in rai, cu astfel de om nu ai ce discuta.
Un punct de vedere al unui ateu civilizat ar suna ceva de genul: "un ateu nu crede in invatatura crestina". Dar tu fiind unul din aia care sar de fund in sus cand sunt acuzati ca nu stiu sa poarte o polemica intr-un mod civilizat nu ai cum sa intelegi care e diferenta.
Inainte de a fi atei sau crestini, se presupune ca suntem oameni civilizati. Si una e sa fi incult, si alta e sa fi needucat.
Si ma rog ce am spus ca e asa de vulgar? da pentru mine biblia e un basm de adormit copii nu vad ceva vulgar in asta
Nu inteleg cum ai dedus ca te-am acuzat de vulgaritate.
Cand pui o intrebare sau dai un raspuns iti spune acolo foarte clar ca prin ceea ce afirmi sau intrebi sa nu aduci nici o ofensa nimanui, adica "Intrebarea jignitoare sau care aduce atingere dreptului la propria imagine al unui utilizator sau al unei terte persoane (chiar si indirect) ori enunturile abuzive, obscene, sau care instiga la violenta si ura rasiala" si la fel si in cazul raspusurilor.
Faptul ca nu crezi sau ca nu stii de existenta lui Dumnezeu nu schimba realitatea!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: