anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti (crestini sau atei):
Daca ar fi sa fi abandonat toata viata pe o insula pustie, si prin mila Domnului sa mai primesti un companion, ce ai preferera:
1. O calugarita catolica frumoasa, blonda?
2. O satanista boccie, semi-convinsa, bruneta?
Si ca sa nu par misogin, aceiasi intrebare pentru fete laughing
1. Un preot mai uratel, ortodox, neinsurat?
2. Un preot mai frumusel, catolic, gay?

36 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Frumusetea interioara conteaza.Deci raspunsul meu este 1.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Mah! Tu il vrei pe-ala ce e neinsurat! laughing

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tot este pe alese si prin mila Domnului!

Amen! Domnul sa fie laudat!

Dar tu, pe cine ai alege?

Pe satanista boccie, binenteles... trebuie sa o aduca cineva si pe ea pe calea Domnului, plus ca nu e asa complicat sa o convingi sa se suie in cocotier dupa banane laughing

Si eu care credeam ca o alegi pe blonda!

Si asa sunt nervos ca m-a uitat Dumnezeu pe o insula pustie... ce naiba sa fac cu blonda lu' Jesus, sa mai am si grija ei?!

Sa va rugati, ce altceva?

| FucktheSystem a răspuns:

Preotul gay. Cum nu mă interesează preoții nu prea mă interesează nici cum arată dar prefer să fie gay ca să știu că măcar nu vrea să populăm insula și mă lasă naibii în pace. În plus consider catolicii mai deschiși la minte ca ortodocșii.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

O calugarita blonda cu tate mari si un musulman cu muschi, bronzat, preferabil saten cu ochii albastri.

| MMihai a răspuns:

O calugarita catolica frumoasa, blonda!

| William a răspuns:

Daca ar fi sa aleg doar din alea 2 variante as alege calugarita blonda. Dar pe o insula pustie mai bine ar prinde niste mancare si ceva de baut.

| Rapplex a răspuns:

Mai bine singur decat cu c***e.

| Inferno a răspuns:

Nici una. Un organism pe baza de carbon in plus = mai multa mancare de consumat.

| Shaoran a răspuns:

Variantele sunt foarte putine, si aici mi se pare incalcat liberul arbitru.
Dupa modelul de dragoste perfecta Tata-Fiu- Duh Sfant, as dori ca amandoua ca sa fim 3.
Dupa modelul perfect as alege in acelasi timp pe nici una, ca sa fiu eu 3: Trup, Suflet si Minte.
In nici un caz nu as sta cu o femeie singur pe o insula, in acelasi loc, fie ea frumoasa sau urata, este sursa de isipita, si "Eva are mereu pacatul ei, seduce". Sa nu se inteleaga ca sunt misogin, daca as fi femeie nu as vrea sa stau cu un barbat pe insula, din acelasi motiv.

| anonim_4396 explică (pentru Shaoran):

Daca ai fi femeie asa, mai sfanta, ti-ar fi drag de preotul ala gay... o sa va simtiti ca doua randunele pe o craca, ciripind intre voi ca doua verisoare...

| Shaoran a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar de el ar fi homosexual, diavolul m-ar ispitii pe mine spre a-mi aprinde zburdari trupesti spre el. Si chiar de nu s-ar intampla nimic concret ar fi rau, doar gandul, doar cugetul. De aia de ex. pe Athos nu pot intra femei...

Răspuns utilizator avertizat

No' stai singur, si vorbeste cu mingea de voley, ca Tom Hanks!
Sa vedem cine te ajuta sa iti scoti maseaua aia stricata, ca el a avut noroc...

Ai pus intrebarea doar pentru a face misto?
Daca da, sa stiu sa o raportez...
Daca nu, incearca sa te porti decent.

Unde e dragostea crestina, care face oamenii sa intoarca si celalat obraz?
Unde e nevinovatia pura, ce accepta oamenii nevolnici atat cu lucrurile lor bune, cat si cu pacatele lor?
Cel fara de prihana, sa ridice primul piatra si sa arunce in mine!
Cel fara de razbunare si ura, sa ma raporteze! rolling on the floor
Hai ca ai franzelit-o! Macar daca aveai nitel simtul umorului, ca vad ca sfanta treime din tine vorbeste pe trei voci, kakofonic, de nu mai intelegi nimic din Idee.

Simtul umorului? Nu il am.
Nu incerca sa vezi daca sunt atat de inaintat si de tare in credinta incat sa intorc si celalalt obraz.
Sa accepti un om nevolnic pacatuind, inseamna sa ii porti pacatul, asa scrie in levitic.
Nu vad cum de am scris "cacofonic" desi fonos inseamna sunet, deci teoretic nu exista scriere cacofonica.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Shaoran):

Iisus spune sa intorci si celalalt obraz

Vai ce bine le mai stiti voi, dar ele sunt valabile pentru altii, nicidecum pentru voi!

| GodBlessYou a răspuns:

Pe cea frumoasa... calugarita catolica big grin

| anonim_4396 explică (pentru GodBlessYou):

Sper ca stiti ca frumusetea exterioara nu prea conteaza la calugaritele catolice... alea sunt maritate cu Dumnezeu "per siempre"!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blonda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu gay ca ala cu siguranta ar atenta si la al meu. cat de urat, dar straight sa fie rolling on the floor

P.S. nu chiar cat de urat, dar mai uratel merge, il dau eu cu gel si-l spal pe dinti rolling on the floor

| ateuNEGATIV a răspuns:

2. O satanista boccie, semi-convinsa, bruneta, semi convinsa de? satanismul mondern e un fel de agnosticism
eu unu aleg o persoana cu gandire rationala

| anonim_4396 explică (pentru ateuNEGATIV):

Semi convinsa de futilitaea ne-credintei ei, of course... adica emo laughing

| Elial a răspuns:

1

| CoZoMy a răspuns:

Blonda cred confused

Întrebări similare