| Dorugar a întrebat:

Intrebare pentru credinciosi:
Daca Tronul lui Dumnezeu era ocupat de Dumnezeul Yahwe, din ce cauza il slaviti pe dulgherul Isus ca fiind Dumnezeu? Exista cumva doi Dumnezei?

18 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Exista Dumnezeu in Treime Slavit: Tatal, Fiul (Iisus Hristos) si Duhul Sfant.
Anyway daca apartii sectei "martorii lui Iehova" sigur acest lucru iti este strain si mai cu seama ca nici nu doresti sa primesti adevarul. Succes daca ai o cautare sincera

| Ben00 a răspuns:

Pentru ca cei ca tine sa se scobeasca ani in sir in nas postind intrebari pe "religie

| Dorugar explică (pentru AliGab):

Tu ai impresia ca Adevarul se poate gasi in inima Minciunii?
Pai atunci de ce-l cauti tu in Biblie, cand ar trebui sa stii ca Biblia este de fapt scriptura FURATA de la religia mozaica si apoi interpretata in mod mincinos.
Pai tu in murdaria asta diabolica cauti adevarul?

Daca Dumnezeu este Treimea atunci sa inteleg ca si eu sunt Dumnezeu, pentru ca si eu sunt o Treime ba chiar mai sfanta decat cea care NU exista in Biblie dar o crezi tu.
Pai si eu sunt si Tata, si sunt si Fiu si am si Duhul Sfant al vietii.
Si ma consider mai sfant ca treimea crestina din cauza ca eu nu am lasat-o gravida pe mama mea ca sa ma nasc eu insumi asa cum a facut Fiul din Treimea Crestina

Dar pe Tron cine sta?
Tatal Fiul sau Duhul Sfant.
te intreb asta din cauza ca cica in Cer a fost un mare scandal prin care Lucifer a vrut sa-l detroneze pe Dumnezeu, si ce sa vezi acest Lucifer recunoaste in Apoc 22>16 ca el este Isus? Ce ne facem fetelor?

| AdiTorrent7 a răspuns:

Pentru ca Mantuitorul Hristos este Yahwe! happy
In anumite locuri în Sfanta Scriptură Fiul lui Dumnezeu este direct asociat lui Yahve. In alte versete biblice este direct si indirect numit a fi "Atotţiitorul":
- "Pentru că intru el au fost facute toate, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17. El este mai inainte decat tooate si toate prin El sunt asezate."- Coloseni 1, 16.

| Dorugar explică (pentru AdiTorrent7):

Tu meriti un premiu pentru lipsa ta de logica.
Pai cum sa fie Creatorul tot una cu creatura, pai numai cand zici Fiul lui Dumnezeu implicit vorbesti de o alta persoana decat tatal sau.
Thuaaaamne cate lipsa de logica!
Pesemne ca esti o victima care a fost ORBITA asa cum scrie in Corinteni 4:4 "Dumnezeul veacului acestuia a orbit minţile oamenilor"
Ce zici? E asa sau nu e asa?

| AliGab a răspuns (pentru Dorugar):

Dupa cum spuneam mai sus happy
Sa fii iubit

Aminteles, vrei sa spui ca Dumnezeu sunt eu, pentru ca si eu sunt format dintr-o Sfanta Treime, adica in mine exista si Tatal care sunt eu, si Fiul care sunt tot eu, si Duhul Sfant care este asa cum zic pocaitii Suflarea de Viata.
Ba eu sunt mult mai sfant decat Treime despre care Biblia nu zice nicio vorbulita.
Si stii de ce?
Pentru ca eu nu am lasat-o gravida pe viitorea mea mama ca din sarcina mea sa ma nasc tot eu?
Asta ti se pare sfintenie?

Ai inteles de-a-n boulea laughing

Ah, asta nu e chiar atat de rau ba e chiar mult mai bine ca tine care nu ai intels nimic. Pentru ca boii ca mine,(zici tu) sunt totusi animale lucide si nimeni nu le poate convinge sa creada ca Dracu e Dumnezeul lor, asa cum cred oile Domnului cu coada care au doar aspect uman.

Nu te-am facut bou ci am folosit expresia doar pentru a iti spune ca ai inteles gresit/invers decat ce am vrut sa subliniez. Daca te-ai simtit jignit imi cer scuze, cat despre adevarul si autenticitatea Ortodoxiei se va afla la judecata de apoi. Nu am ce explicatii sa-ti dau si nici nu-mi permit sa pierd vremea convingandu-te de lucruri pe care oricum nu le iei in considerare, iar dracul e stapan doar daca omul ii permite sa fie stapan peste el. Daca omul nu-i permite si nici Domnul, nu poate fi stapan peste nimeni si nimic. Nu ma cred nu stiu ce aleasa a Domnului, dar nici nu-ti permit sa-mi spui ca apartin diavolului.
Spor doar in cele bune

Aoleo, vorbesti de judecata de Apoi?
Eu sa fi fost in locul tau nu dormeam noaptea de frica greseli in care te afli?
Pai zice cumva Dumnezeu in Biblie ceva despre crestinism? Pai daca nu vorbeste de crestinism cumsa vorbeasca de ortodoxie?
Pai stii de ce nu o sa fie bine pentru tine la judecata de Apoi?
Pentru ca tu te inchini lui Christos adica lui Lucifer, acela care i s-a impotrivit in ceruri si-a fost azvarlit pe pamant ca Diavol (vezi Apoc12:12) si acest Lucifer = Diavol este slavit la Vatican cu numele de Christos. Pai cum crezi ca te va judeca Dumnezeu pentru faptul ca tuil numesti pe Dumnezeu chiar pe acel Diavol pe care El Creatorul l-a alungat din ceruri asa cum scrie in Biblie in Isaia Cap 14 : 12

Problema este aceea ca tu il slavesti pe Diavol ca Dumnezeu pe cand acest "dumnezeu" este Dumnezeul Veacului Acesta, adica Satana, si ca atare tu l-ai tradat pe Dumnezeu si ti-ai vandut sufletul Satanei, asta chiar daca nu faci nazbatii, asa ca locul tau va fi Iadul, pentru ca tu l-ai ales pe Diavol ca Dumnezeu

Despre mine poti sa spui orice, sa ma faci in toate felurile, nu ma deranjeaza, dar sa spui ca sunt eretica datorita faptului ca sunt crestina si ca Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu este diavolul, ma scoate din sarite. Anatema esti prin tot ce ai scris pana acum. Iti doresc sa nu inchizi ochi pe lumea asta pana ce nu Il vei cunoaste si-L vei recunoaste si I te vei inchina singurului Dumnezeu adevarat, "Preasfanta Treime, care este o Fiinta, de viata facatoare si nedespartita: Tatal si Fiul si Duhul Sfint". Iti vei aduce aminte de vorbele mele de vei dori sa mori si nu vei putea. Spor doar in cele bune!

Draguta mice. degeaba te superi in halul acesta pentru ca NU eu am scris Biblia in care Isus Christos se recunoaste SINGUR ca este Lucifer, si nici eu nu sunt Dumnezeul care a spus in Apoc. 12.12 ca il va azvarli pe pamant pe Potrivinicul lui care este DIAVOLUL, acela care i s-a impotrivit in cer, adica acela care este numit in Isaia 14:12 ca fiind Luciferadica acel Lucifer care recunoaste ca se va naste in familia lui Iosif si al Mariei si care la Vatican este SLAVIT cu numele de Lucifer, atunci cand se face referire la Christos.
In plus de asta iti multumesc ca imi doresti nemurirea pentru ca eu nu-l voi recunoaste niciodata pe acela pe care Biblia il numeste Diavol iar voi crestinii i-l numiti Dumnezeu. Pentru mine Biblia este muuuult mai importanta decat vorbele proaste ale unui sarlatan in biserica, iar faptul ca tu il crezi ca Dumnezeu exact pe acela pe care Dumnezeu i-l denumeste Diavol, este treaba ta personala, motiv pentru care eu nu iti doresc nemurirea ci iti doresc sa primesti de la Dumnezeu rasplata pentru ratacirea ta,

Da, iti doresc nemurirea, nemurirea sufletului in sanul lui Avraam happy
Sa fii iubit

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun