"Asa pe vorbe... pot sa spun si eu ca marele Creator a uns-o pe cateaua mea."
Aceasta ..fraza arata ca ai o "suferinta" la calculator. Nu aici te vei "usura" de povara ta mintala ci la spitalul de nevrotici.
Pai mai. ce oi fi tu, dovada este ca BLESTEMUL ce si l-au dorit si cerut natia judaica contra condamnarea lui Mesia s-a IMPLINIT si INCA se implineste. Ce dovada mai buna vrei decat prigoana poporului evreu de 2000 de ani culminand cu HOLOCAUSTUL? Daca asta nu o pricepi ca este DOVADA atunci sigur ai ceva cu bibilica.
Ti/am mai spus si cu alta ocazie ca ceea ce este valabil pentru tine, nu este valabil si pentru altii.
2 Ce te face sa crezi ca natia iudaica simte nevoia sa BLESTENE un dulgher care a murit in locul unei vaci sau a unui bou?
3 Faptul ca poporul evreu a fost prigonit si supus holocaustului este cea mai clara dovada ca religia crestina NU este religia iubirii, ci una DIABOLICA!
Daca nu o sa te duca capul sa intelegi acestea si ca 1+1=2 atunci inseamna ca tu ai ceva la bibilica!
"Faptul ca poporul evreu a fost prigonit si supus holocaustului este cea mai clara dovada ca religia crestina NU este religia iubirii, ci una DIABOLICA!"
Unde ai vazut TU iubire la poporul evreu (exceptia fiind propriul neam)? De ce i-as da ceea ce el (poporul) a respins autoblestemanduse? Daca ei l-au respins pe Dumnezeu cum sa nu respinga pe unul ca mine? P.S. "Capul meu" duce multe, problema este ca incercarea ta de MANIPULARE este jalnica, puerila si sterila precum materia ta "intunecata" (cenusie).