Halloween e sarbatoarea satanei, nu are legătura cu creștinii, doar cu sataniștii.
De ce sa nu ii lasam? E cumva o crima sa se costumeze oamenii și copiii costumați frumos sa meargă la colindat cu coșulețele frumos pregătite? Sau e o crima sa oferi unor copiii bomboane? Sau ce încă romanilor le este teamă de vrăjitoare și strigoi?
Aha înțeleg! Presupun ca tu faci doar ce scrie în Biblie
Înțeleg mult succes! Ai grija doar sa nu cumva sa deschizi ușa vreunui copil costumat în vrăjitoare sau doamne ferește sa aibă costum de vampir ca te și corupe și te pune și pe tine sa te costumezi
Hahaha nu poți să spui că am 5 ani dacă nu mai văzut decât că am scris
După felul în care te exprimi în scris nu-ți dau mai mult de 12 ani cu gândirea unui copil de 5 ani
Oricum nu este vina mea că nu ai înțeles de la început întrebarea
Este o sărbătoare păgână, demonica care in spatele ei se ascund duhuri demonice
Si Craciunul e o sarbatoare cu profunde radacini pagane si toti crestinii sunt fierti pe sarbatorirea Craciunului. Deci.
"Va lăsați rudele"
Cum adica sa imi las rudele sa faca ce vor? Ce ar trebui sa le fac? Sa le dau in cap?
Adevarat ce spui tu, multi sarbatoresc craciunul... nu pe Hristos, El este sarbatoritul si noi trebuie sa fim plin de bucurie
Isaia 9:6 VDC
[6] Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: