| Moisie a întrebat:

Intrebare pentru credinciosii crestini care cred ca inca stau bine cu logica:
Vi se pare corect sa urmati o religie care nu vine de la nici un Dumnezeu, ci de la niste oameni care va pretind sa incalcati Legile lui Dumnezeu? Nu vi se pare cam dubios sa urmati o religie care vrea sa va scoata de sub puterea Legilor lui Dumnezeu?
Nu credeti ca aici pute a cozi negre si a marfa pentru Iad?

27 răspunsuri:
| Ben00 a răspuns:

Aici pute doar coada ta...

| Moisie explică (pentru Ben00):

Ah deci tu esti ala care a mirosit-o!

Coada mea nu pute pentru ca o spal zilnic, poate ca ceea ce ai simtit tu a fost "duhul sfant" a lui besescu.

| Ben00 a răspuns (pentru Moisie):

Nop. Nu cred ca-i de la hemoroizi. Cred ca-i de la flatulenta cerebrala.

Pai atunci ar trebui sa te tratezi si eventual sa scoti dopurile de ceara din urechi astfel ca sa-ti poata iesi flatulenta!

| Ben00 a răspuns:

Cum ai ajuns de la hemoroizii tai la auzul meu?

Nu am nicio treaba cu auzul tau doar ti-am aratat cum poti scapa de duhul lui beshescu care s-a asezat intre urechile tale!

Răspuns utilizator avertizat
| adybutterfly a răspuns:

Nu mai bine te faci ateu si crezi in ce vrei? si intr-o piatra?

| Moisie explică (pentru adybutterfly):

Eh...aici ai cam nimerit-o,... dar doar pe jumate!
Important este sa fi un ateu care constientizeaza faptul ca Omul este un Creator, adica un Dumnezeu, dar asta cu o singura conditie, si anume aceea de a avea o CONSTIINTA dezvoltata!

| DeCe a răspuns:

Orice este corect atata timp cat este alegerea ta. Sunt fel si fel de oameni si niciunul nu trebuie condamnat pentru ce alege.Tot ce conteaza este in ceea ce vrei tu sa crezi. Dar asta este doar parerea mea.

| Moisie explică (pentru DeCe):

Hahaha! Tot la fel ca tine gandea si criminalul Ramaru care a ales sa fie criminal in serie, si uite ca NU a fost bine de loc!
Singurul lucru in care ai voie sa crezi, sunt cuceririle Stiintei, in rest nu-ti foloseste la nimic sa crezi in dumnezei verzi pe pereti!