| Moisie a întrebat:

Intrebare pentru credinciosii crestini care cred ca inca stau bine cu logica:
Vi se pare corect sa urmati o religie care nu vine de la nici un Dumnezeu, ci de la niste oameni care va pretind sa incalcati Legile lui Dumnezeu? Nu vi se pare cam dubios sa urmati o religie care vrea sa va scoata de sub puterea Legilor lui Dumnezeu?
Nu credeti ca aici pute a cozi negre si a marfa pentru Iad?

27 răspunsuri:
| adybutterfly a răspuns:

Nu mai bine te faci ateu si crezi in ce vrei? si intr-o piatra?

| Moisie explică (pentru adybutterfly):

Eh...aici ai cam nimerit-o,... dar doar pe jumate!
Important este sa fi un ateu care constientizeaza faptul ca Omul este un Creator, adica un Dumnezeu, dar asta cu o singura conditie, si anume aceea de a avea o CONSTIINTA dezvoltata!

| DeCe a răspuns:

Orice este corect atata timp cat este alegerea ta. Sunt fel si fel de oameni si niciunul nu trebuie condamnat pentru ce alege.Tot ce conteaza este in ceea ce vrei tu sa crezi. Dar asta este doar parerea mea.

| Moisie explică (pentru DeCe):

Hahaha! Tot la fel ca tine gandea si criminalul Ramaru care a ales sa fie criminal in serie, si uite ca NU a fost bine de loc!
Singurul lucru in care ai voie sa crezi, sunt cuceririle Stiintei, in rest nu-ti foloseste la nimic sa crezi in dumnezei verzi pe pereti!

Răspuns utilizator avertizat
| Moisie explică (pentru miculprint):

Poi cu ce pot sa-ti umplu gura ca sa nu-ti mai dau voie?
Ma falica, absolut TOT ce spun eu pot sa si dovedesc, asa ca nu eu fac afirmatii a proasta ci tu!

| martzian a răspuns (pentru Moisie):

Indraznesc sa te mai contrazic o data. Mie nu mi-ai dovedit nimic din cate ai pretins ca poti. Totul s-a dovedit a fi minciuna. happy

| Ben00 a răspuns:

Aici pute doar coada ta...

| Therraex a răspuns (pentru Moisie):

Poti sa il aduci pe Dumnezeu aici si sa spuna El ca ce zici tu e real si ca ce crezi tu vine de la El si ca tu ai primit inspiratie Divina de la El? Atata timp cat tu afirmi ca il cunosti atat de bine pe Dumnezeu si ca ce zici este din darul lui Dumnezeu asupra ta si din puterea Lui... inseamna ca poti face asta. Ca sa ne arati tuturor ca ce zici e real. Atunci o sa te credem pe tine si nu Biblia. Suntem cu totii dispusi sa venim la tine sa ni-L aduci pe Dumnezeu, cum a facut Moise (si altii ca el care chiar au primit inspiratie Divina), ca sa ne confirmi spusele tale... daca tot spui ca esti atat de ''Divin''.
Fara alte comentarii si infloriri ca vai ca aia si aia si fara ocolisuri. Poti sa faci asta atata timp cat TU afirmi ca ceea ce zici tu este strict Adevarul Divin si numai Adevarul si ce spui tu vine de la Divinitate? Moise a putut si toti ca el au putut.
TU, daca ne spui ca esti inspirat cu atata har DIVIN, poti sa faci asta?
Fara alte comentarii si ocolisuri. Daca ei au putut si au primit har Divin sa spuna Adevarul, inseamna ca daca tu insisti ca stii Adevarul atat de tare si esti intr-u Dumnezeu, si tu poti face asta pentru. ca ce crezi tu este numai Adevarul. Fara ocolisuri.
Arata-ne tuturor ca ce zici e real si suntem cu totii dispusi sa iti dam dreptate atunciu. Fara texte de 10 metri si sa ne faci credinta la toti ''a proasta''. Dovedeste cum ti-am spus la inceput si atunci toti o sa iti dam dreptate. Sunt sigura ca poti daca tot spui ca esti ''inspirat'' cu har Divin de la Dumnezeu si ce spui tu vine de la Dumnezeu fiind Adevarul si numai Adevarul.
Fara sa intram in polemici, spune doar da sau nu; in 3 zile, poti sa faci asta?
Apropo te intreb pentru. a 3-a sau a 4-a oara, esti Evreu?

| Moisie explică (pentru Ben00):

Ah deci tu esti ala care a mirosit-o!

| Moisie explică (pentru Therraex):

1 Nu este nevoie sa-l aduc eu pe Dumnezeu ci este duficient ca tu sa-i citesti Legea pe care a dat-o oamenilor prin Moise!
2 Eu nu am nicio alta inspiratie divina decat logica, eu doar interpretez logic niste texte religioase adresate unei credinte bazata pe IRATIONALITATE!
3 Crestinii nu au har pentru ca religia lor mu vine direct de la Dumnezeu asa ca putem vorbi despre harul pe care il poti primi de la oameni, deci cande vorba de crestinism putem vorbi doar de harul sarlataniei si cel al prostiei!
Nu/mi cere mie sa vorbesc de realitatea unei credinte bazata pe Sfanta Treime formata din Sfanta Minciuna, Sfantul Duh al Prostiei, si "dumnezeu" Fiul Sarlataniei!
Nu nu sunt evreu dar aici nu discutam despre persoana mea, ma refer la religia lor pebtru ca religia crestina este FURATA din Scripturile si Mitologia lor, in concluzie atunci cand vrei sa te referi la ceva, cauti mai intai originalul si nu te lasi prostit de minciunile celor care AU FURAT Biblia si mitologia evreilor!

Pai tu zici ca ai har. Fa lucrul asta daca spui ca poti.

De unde naiba o scoti pe asta ca eu as avea HAR?
Poi ma vezi pe mine ca fiind un sarlatan care vrea sa intre in randul mafiei clericale, si ca as avea nevoie de HAR pentru a minti mai bine si a insela lumea mai cu spor?

Vezi? Te intorci ca la roata si nu stii semnificatia cuvantului ''har''. Tu asa te dai. Ca vad ca ii faci pe toti prosti...

Vorbesti de parca tu stii semnificatia cuvantului Trilipisca?
Crestinii NU pot primi har de la Dumnezeu, pentru ca religia lor NU vine de la Dumnezeu, asa ca cine sa le deie Harul?
Cumva Dumnezeul lui Moise pe care'l batjocoresc, blasfemiaza si ii incalca Legea?
Eu nu ii fac pe toti prosti ci doar pe aceea care nu inteleg diferenta intre "credinta a proasta" si Stiinta bazata pe adevaruri demonstrate!

Nu face prost pe nimeni caci la sfarsit nu poti stii cine va avea dreptate si nu se stie cine va cadea de prost.

Sunt foarte convins ca vor cadea prost aceia care incalca Legea lui Dumnezeu, adica crestinii!

Coada mea nu pute pentru ca o spal zilnic, poate ca ceea ce ai simtit tu a fost "duhul sfant" a lui besescu.

| Ben00 a răspuns (pentru Moisie):

Nop. Nu cred ca-i de la hemoroizi. Cred ca-i de la flatulenta cerebrala.

Pai atunci ar trebui sa te tratezi si eventual sa scoti dopurile de ceara din urechi astfel ca sa-ti poata iesi flatulenta!

| Ben00 a răspuns:

Cum ai ajuns de la hemoroizii tai la auzul meu?

Nu fi asa convins, ideile tale nu sunt ''Axis Mundi'' si daca obervi, majoritatea nu dau doi bani pe ele.
Doar iti place sa intri in polemici inutile.

Poi tinand cont de faptul ca "lumea" ta se reduce la cea mai inapoiata si religioasa tara din UE, evident ca nu am niciun succes cu ele, dar nici in lumea mea nu am. adica in cea mai dezvoltata si puternica tara din UE, dar din totul cu alte motive, aici sunt total neglijat pentru ca "ideile mele" sunt cunoscute si de copii de la gradinita.
2 Polemicile mele nu sunt inutile atata vreme cat ele indeamna la a gandi in locul acceptarii minciunilor asa "a proasta"!

Nu am nicio treaba cu auzul tau doar ti-am aratat cum poti scapa de duhul lui beshescu care s-a asezat intre urechile tale!

Sunt inutile ca nimeni nu da doi bani pe ele. Nu observi ca sacai lumea?

Poi tocmai exact din cauza asta va bate "Dumnezeul" care a dat oamenilor Stiintele, si nu credinta a proasta, si iata ca traiti in mizeria cea mai neagra fiind de rasul intregii Europe civilizate!

Tu nu intelegi ca prin faptul ca incerci sa iti impui ideea asta pe care majoritatea nu dau 2 bani nu faci decat sa le faci greata oamenilor pentru ca tot incerci sa schimbi lumea si niciodata nu vei reusii ci ba mai mult, vei face lumea sa ii fie greata de tine la cate impresii ai ca adevarul tau e absolut si credinta ta e centrul Universului si e doar adevarul si ca tu esti iluminat.
Nu vezi ca x zice ca doar el stie adevarul, y la fel, z la fel, tu la fel... si se ajunge la haos?
Slava persoanelor care nu sunt asa! Datorita lor lumea e mai buna.winking