| Salahadin73 a întrebat:

Intrebare pentru crestini.Ce parere aveti despre crimele savarsite de Biserica Catolica?

16 răspunsuri:
| Qinz a răspuns:

Retarzi...

| EmaS a răspuns:

Nu a avut nimic de-a face cu credinta adevarata in Dumnezeu.

| hereo a răspuns:

Aceeasi parere pe care o am si despre crimele savarsite de Biserica Ortodoxa.
Inca de la inceput aceste 2 religii au omorat in masa pe cei ce nu voiau sa se converteasca la ei. Povestea-i lunga...

| C0nstantin a răspuns:

Sunt ateu, dar crimele acelea reprezinta o pata de mizerie imensa asupra istoriei omenirii. O dovada de prostie si manipulare dusa la extrem.

| fazalunga a răspuns:

Religia este cea mai mare minciuna sustina atat de politicieni cat si de asa numitii preoti.

| LanaSpectrum a răspuns:

Practic,crestinismul a omorat,de-a lungul timpului,mai multi oameni decat au facut-o razboaiele,crimele sau foametea de-a lungul timpului. Daca fanaticii cred intr-un lucru,vor face tot ce le va sta in putinta sa-i convinga pe cei din jur ca trebuie sa faca si ei asa,ca numai intr-un anumit fel (ca si ei,adica) vor putea fi mantuiti si iertati de toate pacatele. Ei au omorat. Ei omoara.Ei vor omori. Ei discrimineaza pe cei care nu au aceiasi parere, chiar daca acele persoane cred in Dumnezeu. Tocmai de asta multi isi pierd credinta. Daca toti am fi liberi sa alegem, totul ar fi minunat, dar religia este cea mai profitabila afacere a lumii, deci?

| milan9 a răspuns:

Nu au fost săvârşite de Biserica Catolica ci de proştii care din păcate aparţineau atunci Bisericii Catolice!

| milan9 a răspuns (pentru hereo):

Poţi lăsa minciunile tale de sectant la o parte şi să recunoşti că niciodată în istoria ei, Biserica Ortodoxă nu s-a impus pe calea armelor, cu forţa, şi nu a făcut victime. Nu cunosc o altă confesiune care să se poată lăuda cu asta!

| danay72 a răspuns:

N-au nici o treaba cu Dumnezeu si implinirea Bibliei, totul fiind o mare afacere, din care se castiga bine de tot.Au fost omorati pe timpul inchizitiei tocmai pentru ca erau adevarati crestini care demascau faptele lor gresite.Iar Dumnezeu detesta faptele lor doar de fatada.Matei7:15-20

| Salahadin73 explică (pentru EmaS):

Dar totusi ei au ucis in numele Domnului.

| cosmin1211 a răspuns:

Ba prostilor, DUMNEZEU le-a zis la BISERICA catolica sa faca ce este mai bine, stiti ce greu este sa conduci lumea, numai DUMNEZEU stie. Oamenii mor, dar credinta trebuie sa ramana. DUMNEZEU va ajunge in sufletele tuturor fie pe cale fortata sau pe cale pasnica. Oamenii, au murit, mor si vor muri pentru ca nu credeau in DUMNEZEU. Si pentru asta meritau sa moara.Si toti care nu cred se vor duce in iad si vor fi chinuiti de DUMNEZEU si IISUS se va uita dezaprobator si va zice, "ati avut o sansa, meritati ce vi se intampla"

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Salahadin73):

Asta nu inseamna ca Domnul era cu ei.

| RAY a răspuns:

Sunt ateu dar consider acele crime ceva ce a fost facut in numele nebuniei umane

| RAY a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Da si versete inainte de pilat

| Încrucişătorul a răspuns:

Eram sigur ca unii vor zice "Ce? Biserica catolica a facut crimele alea, nu noi!"

Ba, cata ipocrizie si tot nu-si dau seama de corelatie.