| EmaS a întrebat:

Intrebare pentru crestinii ortodocsi: Unde vor merge sufletele copiilor avortati, caci ei nu au botezul?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Din fericire, Dumnezeu are ultimul cuvânt.
Iar El se uită la inima şi la faptele omului. Se uită dacă omul trăieşte după Scriptură, nu după legi impuse de oameni!

55 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Cred ca stii raspunsul si probabil de aia catolicii si refuza botezul.
La noi se zice ca Dumnezeu il zamisleste cu sufletul atunci cand se naste, exact cum l-a facut pe adam dupa ce i-a facut trupul, apoi i-a dat sufletul si astfel la sfarsit.

| Alphawolf a răspuns:

Dar de unde stii ca au suflete?

| victoreanu a răspuns:

De unde au venit.

| DeliaDaniela a răspuns:

Va avea d-zeu grija si de ei. Cu siguranta nu vor merge nici in iad, nici in rai, cum considera unii. happy

| tikaTaka a răspuns:

Sunt sigur ca merg in rai si are grija Iisus de ei.

| sitărescu a răspuns:

E evident că nu poate merge decât într-un singur loc dacă, dogmele oficiale ale ortodocșilor interzic această practică.
Cred că știi unde mergeau copii sacrificați de iudei în numele lui Moloch.

| milan9 a răspuns:

Scriptura nu ne confirmă nimic în această privinţă, dar ştim faptul că Dumnezeu nu-i abandonează niciodată pe cei nevinovaţi...

| miniminimouse a răspuns:

Ei merg intr-un colt al iadului unde nu li se face nimic

| RAY a răspuns:

Nu doar ei si voi pocaiti care sunteti mai crestini ca multi asa zis crestini unde va trimite religia ortodocsa?
isus sa botezat la 30 de ani

| RAY a răspuns (pentru Esperança):

Asta vom vedea, inca nu a inviat nimeni consemnat de istorie

| EmaS explică (pentru sitărescu):

Si cu ce sunt ei de vina? Si mamele lor unde vor merge, chiar daca sunt bune ortodoxe sau de alte confesiune? in Romania unde credinta ortodoxa este majoritara, in ultimii 50 de ani s-au avortat 30 de milioane de copii.

| Hombre a răspuns (pentru Alphawolf):

Ema stie, e consilier principal la imparatia lui God.

| Hombre a răspuns:

Pentru cocoana Esperança, de ce Miţo iubitoare de aproapele mi-ai dat ignore? Doar din curiozitate, daca TPU ne datea si pistoale il foloseai asa precum functia ignore.winking

| sitărescu a răspuns (pentru EmaS):

"Si cu ce sunt ei de vina?"

Cu nimic, dar nici nu au făcut nimic pentru împărăție și nici nu s-au botezat, să fie născuți din nou în Duh.

Depinde de ce viață au dus mamele lor după și câte avorturi au făcut, e imposibil de judecat în limite pur omenești.

Are Dumnezeu judecățile Sale.

Cert e că pruncii nenăscuți cer sângele părinților la judecată, indiferent de confesiunea creștină a părinților.

Altfel ar avorta toți și s-ar termina repede cu omenirea.

Da cam câte avorturi au fost în Germania, într-un an?

Din ce știu, țările protestante ne-au dat exemplu negativ pentru măsura de interzicere a avorturilor.

| Alphawolf a răspuns (pentru Hombre):

Ema stie pentru ca realitatea ei asta ii spune. Si e logic(!) NU poate sa gandi independent de realitatea ei.

| EmaS explică (pentru Alphawolf):

Tu nu ai suflet?

Eu cred Cuvantul lui Dumnezeu.

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Nu, nu cred ca am asa ceva. Insa, presupunand ca oamenii au suflet, ce te face sa crezi ca acel "ceva"(fatul) de doua trei luni din burta mamei are suflet? Poate ca nu are. Tinand cont ca nu este nascut, poate ca sufletul mamei il sustine si pe al fatului.

| Liviu4you a răspuns:

Nu sunt copii, sunt fetusi. Know the difference!

Minunea vietii si frumusetea ei complexa trebuie accentuata ori de cate ori este posibil.Este important sa stim lucrurile de baza in dezvoltarea fatului in primul trimestru. Iata cele mai esentiale evenimente:
Ziua1:Apare fecundarea ovulului.
Ziua6: Embrionul se fixeaza in uter.
Ziua18: Poate fi detectat ritmul cardiac.
Ziua21: Multe organe incep sa se distinga.
Ziua31:Se dezvolta anatomia(brate, picioare, etc)
Ziua38:Fiecare grupa de muschi este prezenta/
Ziua40: Poate fi detectata activitatea creierului.
Saptamana6 : Pot fi facute:EKG si EEG; degetele de la mana si de la picioare sunt formate.
Saptamana 8:Fiecare organ este prezent, bebelusul inoata in lichid amniotic.
Saptamana 12:Bebelusul are cicluri/treaz adormit,digera hrana, inghite, excreta, respira lichid amniotic, are corzi vocale si plange.Este un sufletel viu! Are dreptul la viata!

"Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu"

Dacă ție ți se pare că acest verset e o Lege omenească, atunci nu prea mai pot zice ceva.

Un copil nenăscut nu prea are șansa de a trăi după Scriptură...

| EmaS explică (pentru sitărescu):

Deci care este parerea ta, unde va merge?

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Daca zici tu, asa o fi.

Nu e destul de clar citatul?

Care e alternativa la Împărăția Cerurilor?

Dacă știi alt citat în legătură cu subiectul poți să-mi recomanzi abrevierile ca să le citesc.

| alexshobyx a răspuns (pentru milan9):

Ce face? Atunci cum ramane cu copii africani care mor de foame in timp ce eu iti scriu acest comentariu? Tot dzo ii protejeaza si pe ei?

| Guildo a răspuns (pentru EmaS):

Fetusii avortati ajung ciopartiti si aruncati la gunoi, nu are rost sa ne mintim, scurta lor existenta se incheie odata cu avortul. Eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai putin la locul in care o sa ajunga sufletele lor si mai bine te gandesti la toate lucrurile de care s-ar fi putut bucura in aceasta viata, cum ar fi dragostea unei mame. Din pacate, multi sunteti prea visatori.

| charleslouboutin a răspuns:

In pamant, ca toate celelalte.

| mona a răspuns:

Sunt suflete nevinovate, banuiesc ca vor merge intr-un loc frumos

| Cocîrlăndosu a răspuns (pentru miniminimouse):

"Ei merg intr-un colt al iadului unde nu li se face nimic."

Cred că tu ai dat cel mai bun răspuns! Din păcate funda se dă pe considerente de gaşcă.

| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns:

Ema, stai linistita, nu te mai framanta atat, ca nu stie nimeni nimic...

Întrebări recente