anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete, dar sunt primite orice raspunsuri.

Majoritatea fetelor merg cate 2-3 la baie, se vad una pe alta dezbracate, nu le e rusine. Unele ating partile intime ale altora si se comporta de parca ar fi ceva perfect normal.
Intrebare: Cum faceti asta? Chiar nu treceti prin nici o ispita atunci cand altele va ating in acele locuri?

9 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu e normal sa facă asa ceva. E clar ca e greșit.

| RAY a răspuns:

Eu nu cred ca se ating fetele intre ele, ca fac conferinta cand sunt pe wc e altceva dar nu fac amor acolo, nu vad de ce sasi fie rusine daca vezi o fata ca doar e ca tine are acelasi chesti ca tine, dar faza cu atinsul n-am auzit de asa ceva

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru RAY):

Nu vorbeam de atinsul la wc, ci de cel din general. Eu am colege care fac astfel de lucruri si nu mi se par deloc frumoase sau crestinesti.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Eu am sora dar niciodata n-am auzit de asa ceva, am prietene dar asa ceva n-am auzit, poate ca le ajuta sa se inchida la sutien sau la blugi sau o parere despre cum arata da atingeri asta inseamna lesbianism sau bisexualitate

| SG1995 a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Dacă respectivele se ating în părțiile intime se poate să fie lesbience.

| T0T a răspuns:

Lesbience.

| SG1995 a răspuns:

Dude tu te exciți dacă vezi un tip gol în baie, plus natura feminină mai diferită ca cea masculină, de pildă eu m-aș horipila să pun mâna pe penisul unui tip sau viceversa, dar din ce-ai zis tu fetele n-au problema asta.

| Superior a răspuns:

Poate fi un raspuns care pare a fi pus la misto, dar am incercat sa raspund direct : Nu sunt lesbiene, doar lesbienele ar putea fi atinse de ispite.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru Superior):

Nu cred. La mine in clasa este ceva,, normal" ca fetele sa se atinga. Nu zic ca sa se dezbrace si sa se atinga chiar pe partile intime, o fac prin haina si asta li se pare ca e amuzant si dragut. Intrebarea nu e pusa la misto, chiar mi-e scarba de comportamentul fetelor din ziua de azi.