Eu nu cred ca se ating fetele intre ele, ca fac conferinta cand sunt pe wc e altceva dar nu fac amor acolo, nu vad de ce sasi fie rusine daca vezi o fata ca doar e ca tine are acelasi chesti ca tine, dar faza cu atinsul n-am auzit de asa ceva
Nu vorbeam de atinsul la wc, ci de cel din general. Eu am colege care fac astfel de lucruri si nu mi se par deloc frumoase sau crestinesti.
Eu am sora dar niciodata n-am auzit de asa ceva, am prietene dar asa ceva n-am auzit, poate ca le ajuta sa se inchida la sutien sau la blugi sau o parere despre cum arata da atingeri asta inseamna lesbianism sau bisexualitate
Poate fi un raspuns care pare a fi pus la misto, dar am incercat sa raspund direct : Nu sunt lesbiene, doar lesbienele ar putea fi atinse de ispite.
Dude tu te exciți dacă vezi un tip gol în baie, plus natura feminină mai diferită ca cea masculină, de pildă eu m-aș horipila să pun mâna pe penisul unui tip sau viceversa, dar din ce-ai zis tu fetele n-au problema asta.
Dacă respectivele se ating în părțiile intime se poate să fie lesbience.
Nu cred. La mine in clasa este ceva,, normal" ca fetele sa se atinga. Nu zic ca sa se dezbrace si sa se atinga chiar pe partile intime, o fac prin haina si asta li se pare ca e amuzant si dragut. Intrebarea nu e pusa la misto, chiar mi-e scarba de comportamentul fetelor din ziua de azi.
TheBloodAssassin întreabă: