| RosaliaOriginala a întrebat:

Intrebare pentru religiosi in special pocaiti: de ce afirmati ca sexul e pacat daca tot voi va reproduceti ca sobolanii, gen in cantitati industriale

12 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Tu nu te-ai prins.
Ei nu fac sex. Ei fac copii.
Ce vină au ei dacă așa se fac copii? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu îs religioasă happy și nu sunt prea fană s*x dar nici reproducere. Dar la fel gândesc și eu, că s*xul e doar pentru înmulțire. happy Restul sunt povești, de oameni mari. rolling on the floor)

Acum lăsând gluma la o parte, Biblia dacă ați observat nu blamează s*xul în sine, mai ales dacă e în relația de cuplu sau și mai bine după căsătorie, în căsătorie, zice tot Biblia, că orice e permis. Dar ei blamează s*xul în afara căsătoriei și dacă ați sesiza niște nuanțe, Biblia nu e chiar așa de proastă, ea lasă iar liberul arbitru, până la urmă Dumnezeu vă dă libertatea să faceți ce vreți, dar ea, Biblia și Dumnezeu atrag atenția că tot acest dezgheț s*xual duce în timp la depravare, e dacă vrei la fel ca și cu mâncarea, de ce deși mâncarea a fost dată ca să-ți iei nutrienții pentru supraviețuire, de ce în ziua de azi, totul s-a schimbat legat și de mâncare și până la urmă de tot, deoarece Biblia a tras semnalele de alarmă, că dacă duci la extrem niște chestii, devii obsedat și apoi obsesiile duc la depravări, în orice direcție, nu doar s*xuală. Oamenii nu au ascultat și aici se tot ajunge. Extremitatea duce la comportamente deviante. Și cred că am mai susținut și ideea că de obicei așa începe domeniul patimilor, dai de gust, apoi iei și mai, și mai, pe zi ce trece, până senzațiile noastre devin tot mai imune la stimulii din jur, ăia pe care îi tot aplici pe tine, că în final organismul în sine, psihicul îți va cere din ce în ce mai mult, ca tu să rămâi stimulat și gen ceva fericit. De aici și ideea s*xului dus la extrem și a fanteziilor care mai de care. laughing)

| pacatosulBogdan a răspuns:

Asemanarea cu sobolanii este degradanta si rusinoasa pentru cel ce-o face! In rest, pacat este neiubirea! Sotii sunt datori sa se iubeasca si sa nu se desparta unul de celalalt decat cu buna invoiala pentru post si rugaciune numai pentru un timp. (1 Corinteni 7, 5 ).
Da, adulterul si desfraul sunt pacate condamnate Biblie, la fel ca si uciderea. E mai bine sa se inmulteasca oamenii, dupa porunca dumnezeiasca "cresteti si va inmultiti si umpleti tot pamantul si-l supuneti" (Facerea 1:28), decat sa ucida pruncii in pantece!

| BBJHHRUGs a răspuns:

Nu ai prins ideea. crestinii se dau ai dracu de spiritualisti dar ei se folosesc de aceste pretexte dar ca sa puna mana pe ce e mai bun. (bani, masini, case, etc.)
considera stiinta si tehnologia malefica doar ca alti adepti (viitoare victime) sa le urmeze exemplu, dar ei se folosesc in totalitate de stiinta si tehnologie. ei nici nu ar trebui sa posede telefon, laptop, acces la internet, etc. parca astea erau considerate unelte ale diavolului, ca in imparatia domnului nu exista acces la tehnologie... da ma rog. o prostie banala din care unora le merge bine. pe scurt. religia inseamna. imogatirea altora pe seama unor credului si nestiutori ceva de genul "tu fa cum iti spun sa o duc eu bine" ei ar trebui sa traiasca ca evreii fanaticii imbracati cu vesminte de alea ca pe timpuri, sa se duca pe magar la munca, sa stea la lumanare, sa nu puna mana pe niciun buton (nici chiar la lift) sa manance cate mai putin si vegetal, sa se roage toata ziua, dar de unde ei fac tocmai contrariul. Asta e religia o inventie prosteasca bazata pe minciuni si bazaconii.

| Pocait01 a răspuns:

Dacă un pocăit ți-a zis că sexul este păcat, atunci acea persoană nu este pocăită și nu cunoaște Biblia. 1 Cor. 7:5
Păcat este sexul în afara căsătoriei, cum ar fi curvia. 1Tes. 4:3

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Dar ei blamează s*xul în afara căsătoriei..."

"dai de gust, apoi iei și mai, și mai, pe zi ce trece"

Conform povestii, Solomon avea 800 de neveste, amante si tiitoare, si era printre favoritii spiridusului crestin.

Tot povestea crestina ne spune ca Lot si familia lui au fost singurii de care spiridusului ii placea si au fost salvati de la moarte cand acesta s-a hotarat sa distruga populatia din Sodoma si Gomora, in conditiile in care fiicele lui si-o trageau cu el.

Cu alte cuvinte, spiridusului ii place, sau cel putin nu are nicio problema, daca ai amante si tiitoare, sau daca ti-o tragi cu tac-tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Acum și dv din întreaga Biblie, aș fi zis o înjurătură inofensivă din reflex, dar mă abțin că e Biblia și am deja destul păcate ș-așa laughing dar din toată Biblia, dv ați reținut numai partea aia?! laughing) pe bune? laughing Ce-i drept și pe mine m-a frapat, dar mna, ce să faci, în zilele de criză, faci și tu ce poți, adică faci copii cu tata/mama, ca să nu rămână Planeta pustie. happy God era obsedat oarecum de înmulțirea asta a Planetei și popularea ei. Uneori și eu mă întreb, de ce? happy
Acum esența din asta, era de fapt, că mintea umană e îngustă și că de fapt noi nu trebuie să acționăm ca fetele lui Lot. Dar incestul cumva s-a molipsit de atunci ca un virus. Trist, dar adevărat.
Iar noi toți o să ardem ca Sodoma și Gomora, făcând aceste glume despre Spiriduș. sad laughing) Trebuie să stau departe de TPU. laughing) TPU m-a convertit și pe mine la a face glume despre Dumnezeu. E de rău. De foarte rău. laughing

| dany1988122 a răspuns:

Pai prin nasteri se transmite pacatul mai departe rolling on the floor

| whitelore00 a răspuns:

Aia e altă treaba laughing La mine în familie, eu fiind ortodoxă, nu s-a f***t nimeni până la căsătorie ( dacă nu vorbim de străbunica care era bombitza) după căsătorie nu mai e așa,, mare,, păcatul.Inainte e problema. Adica am intrebat-o pe mama când aveam 10 ani ( eram un copil curios, nu e vina mea )de ce nu pot să,, preacurversc,, înainte de căsătorie și a zis ca așa a spus Domnul ( unde a spus să îmi răspundă cineva). Plus ca niciodată la ortodocșii foarte credincioși nu se f***e în post NICIODATĂ nici Miercuri nici Vineri. Dacă o fac... S-a rupt lanțul de iubire cum s-ar spune happy

| FilipSorin a răspuns:

Oho, man cica "nu au voie si nu fac" zicea cineva. Man, ai voie sa faci s3x dar dupa căsătorie si poti sa faci cat vrei tu, asta este dragoste intre sot si soție si eu când voi fi cu sotia mea iti dai seama ca o sa fac cu ea mult și nu o sa fie problema, nu e păcat. Spune in Biblie ca sotul si sotia sa isi satisfaca poftele unul altuia.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Păcat ii când se face în afara casatoriei

| Raullalu a răspuns:

Daca Dumnezeu ar fi considerat ca sexul este un pacat atunci, oamenii nu ar mai avea aceasta functie.
Totusi Dumnezeu a pus niste reguli ca noi oamenii sa nu ne desprindem de o judecata corecta ci sa avem caractere puternice.
Cainii de strada nu tin cont de imprejurari cand organele ii indeamna sa se reproduca.
Noi fiindca avem o judecata superioara trebuie sa tragem o linie si sa realizam diferenta.

Întrebări similare