| ateuNEGATIV a întrebat:

Intrebarea aceasta m-a impresionat de 8 luni de cand sunt pe TPU acelasi persoane care au fost convinge de convingerile lor ma refer la crestinii au ramas la fel deci discutile acestea nu au nici un castig, am crezut ca poate se vor trezi uni la realitate din contra au devenit mai obsedati oricum le-ai spune leai dovedi ei o tin pe ale lor de acea consider categoria religie o categorie inutila oricine care doreste indrmuare spirituala sunt preotii care stiu fb sincer am creat si un blog din pacate singurele pers deschise la minte sunt ateii, agnostici

as vrea sa explic argumentele crestiinilor care se vor mai dezbate inca o mie de ani
1 nu poti dovedi ca dumnezeu nu exista
2 biblia este o carte cu povesti adevarate dar luam din ea doar ce ne convine
3 complexitatea naturii ne indica exista un creator deci teoria evolutiei nu arata asa ceva
4 asa zis miracole
5 esti limitat mintal nu poti intelege pe dumnezeu
sunt mai sunt multe e toate asa zis argumente sunt filozofii nu ceva bazat pe dovezii asa ca eu unu voi ignora categoria religia de azi
bafta
http://gaudisilviu.blogspot.com/2010/10/religia-vs-schiz ofrenia.html

http://www.tpu.ro/......z-si-nici/

40 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Si intrebarea care e?

| ZK a răspuns:

Cam ai dreptate.Deja am invătat raspunsurile crestinilor.La fel e si cu categoria, e cam inutila.Mai gasesc si intrebari normale, dar mai rar.Mereu vad crestini vs atei.E doar niste timp irosit, crestinii oricum nu vor intelege asa ca e ca si cum ai vorbi singur.

| Allrc24 a răspuns:

Niciodata, DAR NICIODATA nu vei gasi demosntratia ca Dumnezeu exista sub forma unei formule fizice sau pe baza unui test adn sau alte prostii de genul din mai multe cauze:
1)in primul rand Dumnezeu nu face parte din lumea asta. Nu te astepta sa iL intelegi dupa regulile lumii acesteia
2)Dumnezeu se arata numai credinciosilor
"Cine are poruncile Mele si le pazeste, acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste, va fi iubit de Tatal Meu. Eu îl voi iubi, si Ma voi arata lui." conditia esentiala este CREDINTA
3)cea mai buna dovada ca Dumnezeu exista este ca mai tine lumea asta pacatoasa si nu o nimiceste...inca.

| Loyd06 a răspuns (pentru Anonymus314):

Buna asta! laughing

| Esperança a răspuns:

Dragă raymusic cum vrei tu să-mi demonstrezi mie că Dumnezeu nu există, când El lucrează în viaţa mea şi mă ajută să ies biruitoare din încercări?
Chiar zilele acestea am avut ceva probleme dar El mi-a ascultat rugăciunile şi mă însoţeşte pas cu pas, cum poţi tu să crezi că voi zice eu vreodată că Dumnezeu nu există?!?
Dacă tu nu L-ai cunoscut şi nu Îl vezi în viaţa ta e partea a doua, dar necredinţa ta nu înlătură existenţa lui Dumnezeu şi orbirea nu e o calitate, este doar absenţa luminii!
http://www.youtube.com/watch?v=dtLoYWNs4W4

| ateuNEGATIV explică (pentru ZK):

Doar ateii inteleg oare de ce? stiu pentru ca gandim rational

| ateuNEGATIV explică (pentru Esperança):

Tu poti demonstra ca nu exista alti 2700 de alti zeii

| ZK a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Da,de aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crestinii ar trebui sa se trezeasca la realitate. Cred ca toti stim cine chiar ar trebui.

| Esperança a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ti-am mai zis odată că zeii sunt lucrări omeneşti, Dumnezeu este de fapt YHWH ( Iahve, Iahveh, Iahweh, Yahwe, Yahweh, Yahoweh, Iehova) El reprezintă Creatorul, Judecătorul și Sursa mântuirii întregii lumi.
Iar acei zei se pot demonstra că nu există prin simplul fapt că strigi la ei şi nu-ţi răspund, nu te aud şi nu te văd pentru că sunt morţi.
Aceşti zei sunt inventaţi de oameni, în urma morţii lor, ei fiind la rândul lor oameni importanţi pentru acea societate şi din ei au creat o divinitate.

Al tau cum poate fi dovedit ca exista

ţi-am zis şi mai sus! Prin faptul că dacă asculţi de El şi faci voia lui şi El, Dumnezeu te va asculta pe tine din ceruri atunci când ai nevoie.
Sunt atâtea mărturii ale oamenilor în care mărturisesc cum Dumnezeu i-au vindecat de diferite boli, cum prin rugăciune au ajuns să se lase de diferite patimi (alcool, tutun, droguri etc.)
Sunt multe dovezi care au fost expuse şi pe site, însă dacă ai inima împietrită şi nu vrei să vezi nu vezi şi gata!
Când vei avea inima sinceră şi curată atunci vino înaintea Domnului şi cere-I să ţi se descopere şi ţie.

1. Orice începe să existe are o cauză.

2. Universul a început să existe.

3. Prin urmare, universul are o cauză.

http://dumnezeuexista.com/dumnezeu-exista/

| wales a răspuns:

Dragă ray, răspunsul se află chiar în întrebarea ta, niciun om nu poate schimba alt om şi toţi oamenii au limita lor. Din punctul tău de vedere, o anume categorie reprezintă pentru tine `` persoane deschise la minte `` dar, acest lucru nu este altceva decît nivelul la care percepi tu lucrurile, ai prins ideea?

Cum a aparut dumnezeu?

Intrabea ta e înşelătoare pentru că Dumnezeu nu face parte din lucrurile create sau apărute. El este Alfa şi Omega, Dumnezeu este începutul şi Sfârşitul!
E ca şi cum ai întreba ce miros are culoarea albastră?
Cu toţii ştim că, culorile nu fac parte din lucrurile care miros, aşa e şi cu Dumnezeu!
Mintea omenească este limitată. Aşadar nu încerca să înţelegi lucruri care te depăşesc, unii şi-au pierdut minţile încercând să descopere lucrurile astea.Ai grijă!

1. Orice începe să existe are o cauză. tu ai scria asta

Făceam referire la Univers, la lucrurile create. E aşa greu de înţeles?
Se pare că da!

Deci nu totul are un inceput cand vb de dumnezeu?

Dumnezeu insusi este Inceputul!

| allistars a răspuns (pentru Allrc24):

Sunt total de acord cu tine, bv!

Inceputul nu are inceput?

Hai las-o în colo de treabă că aşa o ţinem până mâine, începutul are început, câtă logică!
şi începutul la acel început cine e?
Dumnezeu e începutul a tot ce există! Dumnezeu este Alfa şi Omega începutul şi Sfârşitul!
PUNCT!

Deci dumnezeu a aparut din sens fara nici o cauza inceputul are inceput inteligento viata ta nu a avut un inceput

| Hash001 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Exista un Dumnezeu ca sa spun asa care a creat toate aceste principii fizicii si intr-un fel aceasta fata are un anumit sens: nu poti afla cine e dumnezeu cu adevarat pentru ca el e in afara tuturor lucrurilor pe care le intelegem. Da, asa-i, el a dat toate acele radiatii hawking care apar din nimic. Dumnezeu a creat big-bangul. De ce? Pentru ca vrea sa studieze.

| ateuNEGATIV explică (pentru Hash001):

Ce sa studieze

Sa se uite la noi ceea ce cream, ceea ce facem, ceea ce studiem la randul nostru. Multi cred ca Dumnezeu e atotstiutor dar eu ma indoiesc de asta. Nu ma consider crestin-ortodox. Cred in Dumnezeu dar cu cap.

| Danielcristian a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=UDoBs4SjPHc

Fara cuvinte, le gasiti pe url.

Cum a aparut el

Asta nu stie nimeni, si nimeni nu poate afla acest lucru. El se afla in afara timpului nu cred ca are un inceput sau vreun sfarsit. Mintea umana e depasita de unele chestii.

In afara timpului nu exista nimic astea sunt basme timpul o avut o necesitate pentru natura inainte de big bang nu era nimic nici timp