| ateuNEGATIV a întrebat:

Intrebarea aceasta m-a impresionat de 8 luni de cand sunt pe TPU acelasi persoane care au fost convinge de convingerile lor ma refer la crestinii au ramas la fel deci discutile acestea nu au nici un castig, am crezut ca poate se vor trezi uni la realitate din contra au devenit mai obsedati oricum le-ai spune leai dovedi ei o tin pe ale lor de acea consider categoria religie o categorie inutila oricine care doreste indrmuare spirituala sunt preotii care stiu fb sincer am creat si un blog din pacate singurele pers deschise la minte sunt ateii, agnostici

as vrea sa explic argumentele crestiinilor care se vor mai dezbate inca o mie de ani
1 nu poti dovedi ca dumnezeu nu exista
2 biblia este o carte cu povesti adevarate dar luam din ea doar ce ne convine
3 complexitatea naturii ne indica exista un creator deci teoria evolutiei nu arata asa ceva
4 asa zis miracole
5 esti limitat mintal nu poti intelege pe dumnezeu
sunt mai sunt multe e toate asa zis argumente sunt filozofii nu ceva bazat pe dovezii asa ca eu unu voi ignora categoria religia de azi
bafta
http://gaudisilviu.blogspot.com/2010/10/religia-vs-schiz ofrenia.html

http://www.tpu.ro/......z-si-nici/

40 răspunsuri:
| Hash001 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Pai asta e si ideea, ca Dumnezeu a existat inaintea big bangului.
Inteleg ca crestinii (scuzati-ma de cacofonoie) au un tic si o tin pe a lor. Inteleg ca nu-ti place de aceasta entitate (ca sa-i zicem asa) dar poti sa demonstrezi ca nu exista? dar ca exista? nu exista dovezi clare pe ambele parti.

| ateuNEGATIV explică (pentru Hash001):

Poti dovedi ca a existat inainte de big bang eu nu vb cu pers care vb fara dovezii

Dar tu poti dovedi ca nu a fost inainte de big-bang?

Cel care afirma trebuie sa dovedasca eu neg ca a existat ceva demonstreaza-mi tu ca a existat ceva

Deci raspunsul nu-l vei afla. Iti zic 99.99% sigur. Asa cum nu-mi vei demonstra ca nu exista nicio divinitate la fel nu-ti voi putea eu demonstra cu dovezi 100% clare.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru ZK):

Auzi: "Deja am invatat raspunsurile crestinilor.". Pai daca voi puneti aceleasi intrebari? Si eu va stiu intrebarile pe de rost:
1.)Cum a aparut Dumnezeu?
2.) De ce exista razboaie?
3.) De ce sunt necajiti prin Africa?
4.) De ce exista atat de multi zei?
5.) De ce preotii fac pacate?

Nu exista nici o dovada ca exista o divinitate tu stii cei o dovada nu versete din biblie

Omule eu nu ma refer la biblie, ma refer asa in general. Eu nici n-am citit cartea aia si nici n-am s-o fac prea curand. Tu nu poti demonstra cum nu exista la fel cum eu nu pot demonstra ca exista.

Noi doar ne punem intrebari si atata. Pentru ca suntem oameni si asa suntem conceputi sa nu putem gandi mai mult de cat se poate.

Da asa e sunt de acord de aia eu las o portita la toate ca exista

| paranteză a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Poti incepe cu un simplu lucru.
Te duci la o biserica, astepti sfarsitul slujbei pana iese preotul din Biserica fiindca TU daca nu esti Botezat Ortodox este pacat.
Vorbesti cu preotul, ii spui ca vrei sa te Botezezi, chestii de astea si spune-i sa-ti exmplice mai amanuntit religia noastra. iti zic eu, daca mergi nu vei rezista 4 ore, la o slujba slabuta. a da, schimbati numele ateu in Muhamet, Huseyn, Metehan, Devrim sau ce nume ai si dupa Botez puneti un nume Ionel, Ionica, Vasile, Vasilica, Florin, Marian, Stefan, Constantin. alege un nume de sfant!