Mi se pare un pic trasa de par clasificarea sau cel putin exemplul dat. Din punct de vedere logic, afirmatiile "consider ca nu exista zei" si "nu consider ca exista zei" au aceeasi valoare. (p¬q = ¬(p¬q) =¬pq) Personal, nu afirm ca exista zei, nu afirm nici inexistenta lor, ci afirm inexistenta necesitatii lor. De asemenea, nu cred in ei si consider ca nu exista. Acum incearca sa ma incadrezi tu intr-o categorie si vei realiza cat de exagerata este incercarea asta de a clasifica.
Ateii agnostici sunt atei datorită lipsei credinței în existența vreunei zeități și agnostici pentru că nu pretind cunoașterea că o zeitate nu există.
Da, ma incadrez aici, dar si la ateu negativ daca stam sa analizam. Iar daca ne luam dupa exemplul ala cu care eu nu sunt de acord, avand in vedere ca am formulat "consider ca nu exista"(intotdeauna evit sa incep propozitii cu "nu"), ma incadrez si la ateu pozitiv. De asta zic ca mi se pare un pic exagerat...
Si mie la fel, dar daca privim stiinta si ce a descoperit vedem ca rolul unui creator e tot mai mic in creatia lui, asa ca ideea unui creator satisface doar partea emotionala nu si rationala a omului
Adica
Cred intr-un Dumnezeu crud.
Esti sado-maso, Hidan era.
Da!
Acel dumnezeu e pasiv sau activ la creatia lui?
Naruto? Fictiv? Ce spui tu, străine?
Nu esti fana Shippunden, my bad:
https://www.google.ro/......ps?/search
Nu,eu vorbeam serios.
Stiu, desi eu am facut conexiunea cu anime-ul, tipul era sado-maso si se inchina lui Jin.