E mai grav sa te iei de sfinta treime sau de mos craciun sau de zina maseluta? Mare dilema...
Sa inteleg ca tu esti succesorul lui Moisie? Care frecventati siteul asta acum ceva luni bune, stiti prea bine ca Moisie ne tot aburea cu cacatul asta.
Sa fie. Oricum Satan e mai smecher ca dumnezeu.
In latina lucifer inseamna ADUCATOR DE LUMINA, s-au STEAUA DIMINETI, deci documenteazate inainte sa pui intrebari de genu
IIsus nu este Lucifer. Este o aberatie.
"Şi cărturarii care se coborâseră din Ierusalim ziceau: „Este stăpânit de Beelzebul; scoate dracii cu ajutorul domnului dracilor." 23. Isus i-a chemat la El şi le-a zis, în pilde: „Cum poate Satana să scoată afară pe Satana? 24. Dacă o împărăţie este dezbinată împotriva ei înseşi, împărăţia aceea nu poate dăinui. 25. Şi dacă o casă este dezbinată împotriva ei înseşi, casa aceea nu poate dăinui. 26. Tot astfel, dacă Satana se răscoală împotriva lui însuşi este dezbinat şi nu poate dăinui, ci s-a isprăvit cu el."
Si ei erau la fel ca tine.
"Adevărat vă spun că toate păcatele şi toate hulele pe care le vor rosti oamenii li se vor ierta; 29. dar oricine va huli împotriva Duhului Sfânt nu va căpăta iertare în veac: ci este vinovat de un păcat veşnic."
Va mai obositi sa-i dati raspunsuri logice acestui om? Tipul e bun de internat la balamuc.
Nici nu am afirmat vreodata faptul ca Dulgherul Isus din Nazaret este Lucifer!
Eu nu am spus una ca asta.
Dar spun ca Lucifer este falsul Christos care i-a luat identitatea lui Isus DUPA moartea acestuia. Am spus FALSUL pentru ca din Biblie NU rezulta cine si cand a fost UNS in functia de rege al iudeilor ca sa poata deveni Christosul!
Asa ca nestiind cine este Christosul, dar vazand ca in numele sau s-a facut o biserica care arunca la Gunoi Legea lui Dumnezeu pe motivul ca e Legea veche, dar in schim acest Christos recunoaste in Apoc.22.16 ca el este Lucifer, in timp ce in Apoc 12.12, Tatal ceresc sopune ca este Diavolul, ma mir ca nu va dati seama ca "dumnezeul" religiei crestine este chiar Lucifer= Satana= Diavolul.
Diavolul nu se rascoala niciodata impotriva lui insusi ...ci joaca teatru interpretand roluri mincinoase, asa cum este rolul suferitei lui in desert. Sau daca vrei si scena crucificarii!
Gresit! Numai eu cunosc cateva zeci de satane, asta desi in istorie exista zeci de mii de satane, si toate/toti s.au intrupat ca oameni!
Daca ai cunoaste Biblia ai stii ca apostolul Ioan ne invata dupa ce putem sa-l sa-i recunoastem!
Si anume dupa faptul ca le place sa ucida oamenii si le place sa minta.
Intrebare: Cine a ucis mai multi oameni decat Biserica crestina?
Cine a lansat oamenilor cea mai mare si cea mai periculoasa minciuna?
Cine huleste Duhul sfant adica flacara vietii?
Nu cumva biserica crestinilor care a stins zeci de milioane de flacari ale vieti adica Duhuri Sfinte?
Ce hula mai mare decat asta se poate aduce unui Dumnezeu care daruieste vieti?
Asa ca mai degraba teme-te tu crestinule de urmarile nestiintei si a necugetarii tale, pentru ca eu ca si ateu nu am intrat in banda celor mai mari hulitori ai lui Dumnezeu, in care ai intrat tu cand ai acceptat sa devii crestin
Ma tem bineinteles..ca nu este om fara pacat, sau fara sa greseasca.Dar ma caiesc pentru ele dupa puterea mea. Eu nu te judec pe tine si nu te condamn, dar hulesti in mod direct Sfanta Treime si in mod repetat aduci vorbe de ocara. E rusinos!
Ce sfanta treime ma gicutza?
Pomeneste undeva Dumnezeu de existenta acestui sfant diabolic?
Zice Dumnezeu sa nu hulim Sfanta ta Treime?
Unde?
Ia da link catre versetul doveditor ca nu minti? si sa imi arati ca eu sunt prost ca nu stiu?
Treimea aia a ta e una diabolica pentru ca il reduce pe Dumnezeu la egalul lui Lucifer, si blasfemia asta fi sigur ca nu ti-o va ierta Dumnezeu cand dai coltul.
Asaca grabeste-te sa fi nemuritor, pentru ca eu in locul tau nu as avea curajul sa mor constienizand ca toata viata ti-ai batut joc de Dumnezeu slavindu-l pe Lucifer si Treimea sa Diabolica