| isPROSTdegeaba a întrebat:

Intri in iad pentru masturbare?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Acum 9 ore | Mircea08 a răspuns (pentru doctorandus):
Eu nu pot judeca in locul lui Dumnezeu, dar este scris ca cei ca el nu vor ajunge in imparatia cerurilor.

daca isi vezi mama sau tatal cum ard in iad te poti bucura tu fiind in rai? cum adica nu ai de ales, daca dumnezeu e un dictator care face ce vrea nu e cu nimic mai bun decat Hitler, stalin desi dumnezeu este reflectia unor minti primitive

24 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ce-i aia iad?

| dannyel86 a răspuns:

Ajungi in "iad" (a se citi "sub ceilalti") pentru prostie. happy
Traieste-ti viata, ca lumera de dincolo nu exista!

| Mircea08 a răspuns:

Nu-ti face probleme - vei fi alaturi de toti cei care sunt EXACT ca tine, ceea ce inseamna ca vei fi fericit

| mentholinks a răspuns:

Doar daca nu platesti cu intreaga ta viata si libertate pretul de intrare in celalalt loc. Iadul e default.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Cred ca numele pe care ti l-ai pus la user iti si raspunde la intrebare!
Este pusa la plesneala sau ai mai multe conturi?

| doctorandus a răspuns (pentru Mircea08):

Da, da, doar scopitii se pot mantui.

| Mircea08 a răspuns (pentru doctorandus):

Evanghelia este pentru famile formata dintre un barbat si o femeie si nu din scopiti sai alt fel de sclintiti

97% din barbati si 80% din femei fac asa ceva. Sursa datelor: Manualul Merck, versiunea profesionala. Deci doar impotentii, betegii si asexualii nu fac asta.

Cum era bancul ala? 90% din barbati recunosc ca o fac, iar restul sunt mincinosi patologici.

Fii te rog mai explicit - ce anume am scris si e gresit?

Gresita e ideea ca barbatii casatoriti nu fac asa ceva.

Unde am scris eu asa ceva? Da-mi citatul

"Nu-ti face probleme - vei fi alaturi de toti cei care sunt EXACT ca tine, ceea ce inseamna ca vei fi fericit" -- asta poate fi sarcasm (s-ar putea referi la iad).

In evanghelie spune ca "multe sunt locurile pe care vi le-am pregatit " si mai scrie ca judecata va fi dreapta. Asta inseamna ca un hot de buzunare nu va ajunge la un loc cu criminalii, adica fiecare va ajunge intr-un loc in care sunt oameni la fel ca el.

N-o mai lua cu alba-neagra. Spune-i precis daca ajunge-n paradis sau in iad.

Referitor la sarcasm, asta e cum Pythia i-ar fi prezis lui Cresus: „Dacă treci granița, un mare imperiu va cădea." Cresus a fost înfrânt. Ulterior Pythia a spus: „Trebuia să întrebi care imperiu va cădea."

| gratargratar a răspuns:

Asa spune Sf. Ap. Pavel:
Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, (I Corinteni 6, 9).

malahienii = cei ce se mas-turbeaza

| Nilsson a răspuns:

Acest obicei deschide calea catre alte pacate mult mai grave cum ar fi adulterul si lacomia dupa placeri.
E bine sa renunti cat esti tanar, nu aduce nimic bun ci oboseala, lipsa de incredere si posibil unele disfunctii sexuale.

| Irinel15123532 a răspuns:

In momentul in care ti-ai pus increderea in Hristos, tu nu poti muri in iad, din momentul in care ti-ai pus increderea in Domnul, nu mai exista iad pentru tine, asta nu inseamna ca Domnul nu va pedepsi un anume pacat si nu va aduce disciplinarea, dar intotdeauna disciplinarea Lui este spre binele nostru, El uraste pacatul pentru ca stie ca pacatul ne va distruge, El stie mai bine, vede in ansamblu, stie ca acel pacat ne face rau si Il uraste, dar nu uraste pe om, El iubeste omul si Il acepta asa cum este el. Dar Dumnezeu te iubeste si nu vrea sa te lupti singur cu acest pacat, El este alaturi de tine in aceasta situatie si iti da putere sa invingi acest pacat care in final te va distruge. Dumnezeu nu ne da legi ca sa ne impiedice sa ne distram, ci pentru a ne proteja, El stie mai bine ce este mai bun pentru noi si ne vrea doar binele, El urmareste interesul nostru si nu al Lui. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.

| doctorandus a răspuns:

Ce ti-a dat gratargratar este o eroare de traducere (false friend).

Eu nu pot judeca in locul lui Dumnezeu, dar este scris ca cei ca el nu vor ajunge in imparatia cerurilor.

| RAY a răspuns:

Dumnezeu nu a facut nici un iad sau rai, se vorbeste de locuinta mortilor, ca o purificare a sufletului timp de 30 de zile apoi odihna vesnic si atat

Nu, de fapt tocmai asta e problema: in Biblie nu scrie asa ceva (e doar o eroare de traducere). In bibliile englezesti, frantuzesti, spaniole, germane nu apare asa ceva.

Se poate sa fie si erori, dar dupa parerea mea, precizez - parerea mea, cred ca sunt multe lucruri, mult mai importante decat chestia cu malahienii. Oamenii, si ma refer aici la majoritatea credinciosilor care spun ca sunt crestini, nu sunt crestini si nici nu stiu ce inseamna sa fii crestin, iar acest lucru este EXTREM de important. In momentul in care STII FOARTE EXACT ca esti crestin poti discuta si de alte lucruri, dar DEGEABA te rogi, mergi la biserica, ajuti saraci, si multe altele daca nu esti crestin, deoarece nu te poti feri de pacat si pacatul duce la moarte.