anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ipotetic vorbind, calugarii si maicutele vor face aceleasi lucruri in rai pe care le fac si pe pamant? Eu nu cred ca raiul daca exista e doar o stare orgasmica de exaltare in care stai si nu faci nimic.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai o problema foarte mare.cu raiul.cu credinta si crestinismul in general.probabil esti de o varsta cu fiul stranepoatei mele care e ateu.eh.asta e.o sa cresti fii pe pace.si o sa afli ce si cum.pe pamant.si dupa ce mori, probabil si in ceruri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu nu-s ateu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista rai sau iad.Aceste lucruri au fost inventate de o minte obosita si plictisita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignoranţa dă naştere certitudinii mult mai des decât cunoaşterea: cei care ştiu puţine, nu cei care ştiu multe, sunt aceia care susţin cu atât de multă convingere că cutare sau cutare problemă nu va fi niciodată rezolvată de ştiinţă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asta sigur ai copiat-o de undeva dar n-are nicio legatura cu intrebarea pe care am pus-o eu.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Vei fi pura energie acolo. Actiunile sunt trupesti, iar starile de spirit sufletesti. Imagineaza-ti cel mai frumos sentiment pe care l-ai simtit vreodata la putetea a 10-a. Cam aceasta ar fi un reper de intelegere a omului la nivelul undelor cerebrale.
Iti sugerez sa cauti notinile cuvintelor pe care le-ai utilizat :"stare orgasmica de exaltare". Realizezi ca tu ai descris ad literam un asa-zis "rai trupesc".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LotusRadioactiv):

Adica nu o sa fac nimic in rai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cucara? nu esti ateu? pacat? macar erai ceva.da asa nici om nu te poti numi calcand in picioare ceva ce altii considera sfant.

| LotusRadioactiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Nimic din punct de vedere material.