Sincer cred că dânsul spune să fim mai buni și credincioși până la moartea noastră. Totuși, îți recomand să nu te sinucizi?
Daca te ameninta unu ca te impusca daca nu te lepezi de credinta ta, si tu spui ca nu te lepezi, iar ala te impusca, se numeste ca ti-ai dat viata pentru Isusul tau.
O poruncă a avut și El de dat: "Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unii pe altii, cum v-am iubit Eu."
Dedică-ți viața spre binele apropiaților tăi și o vei câștiga. Simple as that
În nici un caz să ne sinucidem. Înseamnă că dacă cineva ne cerem să renunțăm la credința în El sau ne omoară să fim gata mai degrabă să ne lăsăm omorâți decât să renunțăm la El, asta într=o situație extremă. În general înseamnă a ne dedica viața Lui. a o trăi în ascultare și supunere față de El, a ne gândi mereu ce ar face El în locul nostru și a acționa în consecință. Apostolul Pavel a spus despre sine/Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc. dar nu mai treăiesc eu ci Hristos treăieste în mine.Și viața pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, care m=a iubit și s=a dat pe Sine însuși pentu mine.(Galateni 2/20)
Ce e greu de inteles, daca il urmezi o sa fii langa el vesnic, viata asta care o ai sa ii calci urmele
Iisus a avut loc de munca, ti a exprimat ideile, a fost mandru cateodata, avea cateodata si prejudecati ca femeia din canan parca