| Superior a întrebat:

Jur ca ceea ce zic aici e adevarat. Deci,cand fac poze,ochiul meu stang arata extrem de ciudat. Irisul e rosu complet si pupila e alba. Ma sperie,am sange de demon? Asta inseamna ca unul din parintii mei se trage dintr-o specie de demoni? (stiu,ceea ce am zis inainte pare stupid,dar cine stie?). Sau e o coincidenta banala, am ochiul ciudat si aia e?

24 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Ceva ai cu siguranta.
Dar nu la ochi.

| Mayhem666 a răspuns:

Si eu am vazut o poza cu o fosta vecina de a mea, si avea irisul rosu la ambii ochi si pupilele albe, si ii mai straluceau si ochii si era zi, nu era seara ca sa zici ca ii straluceau in intuneric. Chestia interesanta era ca langa ea in poza era verisorul ei, care avea ochii la fel ca ea, iar eu langa el, dar eu aveam ochii perfect normali. Totusi cred ca era din cauza luminii, adica nu cred in demoni, iar fosta mea vecina si verisorul ei, care este vecin cu mine, nu prezinta puteri supranaturale sau orice alte trasaturi pe care le-ar avea un om care nu este normal. In afara de faptul ca ambii sunt grasi, iar eu par un bat pe langa ei, nu e nimic in neregula cu ei.

| Superior explică (pentru Mayhem666):

Ai vazut High School DXD? Issei era normal dar detinea o putere imensa happy Poate ca trebuie sa-mi fie activata puterea si mie happy

| VelaJohnny a răspuns:

A doua varianta. Consulta cabinetul medicului, nu TPU pentru probleme de genul. Esti prea superstitios.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Superior):

Da, l-am vazut. Issei era normal pana cand Rias l-a transformat in demon. Desi ai dreptate, avea o putere destul de mare, din moment ce o tipa pe care nu mai stiu cum o cheama voia sa il omoare in primul episod, sau prin primele episoade. Dar totusi, hai sa distingem lumea anime-urilor de cea reala, desi mi-ar placea sa traiesc in lumea anime-urilor, nu aici in lumea reala care este plictisitoare.
P.S. Daca ti-a placut HighSchool DXD, uite-te la Shinmai Maou no Testament ca seamana foarte mult. Are doua sezoane.

| Superior explică (pentru Mayhem666):

Pe acea tipa o chema Raynare.
Am vazut Shinmai Maou no Testament, m-a ca scarbit in unele parti ca era extrem de ecchi, dus spre hentai.

| Superior explică (pentru VelaJohnny):

Superstitiosul,misterul si ciudatul sunt domeniile cele mai frecventate de mine happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru Superior):

Poate sunt eu mai ciudat, dar mie mi-au placut partile alea. LOL.

| DacicusRex a răspuns:

Pai daca ai ochi caprui e normal sa ai irisul rosu in poze, dar nu stiu de ce ai pupila alba. Probabil din cauza camerei/a blitzului/a unei lumini ciudate/doar ti se pare.

Răspuns utilizator avertizat
| SG1995 a răspuns:

Ar trebui să te duci la un oftalmolog și să mai lași SPN.

| SG1995 a răspuns (pentru Mayhem666):

Există oameni cu o genă rară care le face ochii roși.

| danay72 a răspuns:

Demonii nu au nici o legătură de sânge cu noi. Ei sunt creaturi spirituale net superioare noua și nu au corp uman.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sange de indoctrinat. Este posibil sa fie reflectia blitului in ochi.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Red-eye_effect

| Mayhem666 a răspuns (pentru SG1995):

Ei au ochii rosii doar in poze, ca in realitate fosta vecina are ochii caprui, iar vecinul are ochii verzi.

| SG1995 a răspuns (pentru Mayhem666):

În poze și eu am ochii roși. laughing E vorba de un efect optic.

| minrest a răspuns:

Odata ce ai la un singur ochi, inseamna ca esti un hibrid. Probabil om cu reptilian. Sau cu altceva, cine mai stie ce ne pandeste din bezna.

| Superior explică (pentru minrest):

Stai calm, daca e asa, imi plac oamenii, nu o sa reprezint o amenintare happy

| minrest a răspuns (pentru Superior):

Iti plac oamenii, nu? Gustosi, este? Gustoasa energia eliberata de emotiile lor negative.

| T0T a răspuns:

Ești un nefilim.

| Clorox a răspuns:

Nu asa functioneaza... Nimeni n-are sange de demon.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Daca mi-ai dat eronat te-ai maturizat a?

| Superior explică (pentru RAY):

Iar tu te-ai dematurizat de-ti pasa asa mult de eronat?

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Ca gandesti foarte impulsiv, emotional, ce varsta ai?