Si eu am vazut o poza cu o fosta vecina de a mea, si avea irisul rosu la ambii ochi si pupilele albe, si ii mai straluceau si ochii si era zi, nu era seara ca sa zici ca ii straluceau in intuneric. Chestia interesanta era ca langa ea in poza era verisorul ei, care avea ochii la fel ca ea, iar eu langa el, dar eu aveam ochii perfect normali. Totusi cred ca era din cauza luminii, adica nu cred in demoni, iar fosta mea vecina si verisorul ei, care este vecin cu mine, nu prezinta puteri supranaturale sau orice alte trasaturi pe care le-ar avea un om care nu este normal. In afara de faptul ca ambii sunt grasi, iar eu par un bat pe langa ei, nu e nimic in neregula cu ei.
A doua varianta. Consulta cabinetul medicului, nu TPU pentru probleme de genul. Esti prea superstitios.
Da, l-am vazut. Issei era normal pana cand Rias l-a transformat in demon. Desi ai dreptate, avea o putere destul de mare, din moment ce o tipa pe care nu mai stiu cum o cheama voia sa il omoare in primul episod, sau prin primele episoade. Dar totusi, hai sa distingem lumea anime-urilor de cea reala, desi mi-ar placea sa traiesc in lumea anime-urilor, nu aici in lumea reala care este plictisitoare.
P.S. Daca ti-a placut HighSchool DXD, uite-te la Shinmai Maou no Testament ca seamana foarte mult. Are doua sezoane.
Superstitiosul,misterul si ciudatul sunt domeniile cele mai frecventate de mine
Pai daca ai ochi caprui e normal sa ai irisul rosu in poze, dar nu stiu de ce ai pupila alba. Probabil din cauza camerei/a blitzului/a unei lumini ciudate/doar ti se pare.
Demonii nu au nici o legătură de sânge cu noi. Ei sunt creaturi spirituale net superioare noua și nu au corp uman.
Ai sange de indoctrinat. Este posibil sa fie reflectia blitului in ochi.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Red-eye_effect
Odata ce ai la un singur ochi, inseamna ca esti un hibrid. Probabil om cu reptilian. Sau cu altceva, cine mai stie ce ne pandeste din bezna.