Nu l-am stiut la botez si nici acum nu-l stiu.
Nu m-a interesat deoarece nu sunt de acord cu ce se spune acolo.
Da,asa este normal!
Dar preotul ar trebui sa aiba o carticica in caz ca te incurci!
Ma refeream la faptul ca preotul iti poate da o carticica sa citesti dupa ea, daca ai chef de misto mai bine nu mai raspunde! Nu am nevoie de raspunsuri in bataie de joc.
Mai fatuca? despre botezul cui vorbesti? eu am dedus ca despre al tau, poate te botezi mai tarziu, si daca esti adolescent, tanar ori matur, e normal sa stii crezul.ca nas al unui copil, care te lepezi de satana in numele finului/finei tale deasemeni trebuie sa-l stii, nici nu stiu daca te intreaba asta, ca si eu botezai da nu mai tin minte.Ai dedus repede ca fac misto.am si de ce.intr-o problema serioasa ca asta. Daca voiam sa fac misto iti spuneam asa; lasa draguta ca-l spun eu intr-o punga si ti-l trimit sa-l asculti maine.aaa? ce zici? sanatate celui botezat si ingerul Domnului sa fie cu el toata viata.
Nu trebuie sa stii nimic. Important e ca popa sa-si ia banii, in rest poti recita si Catelus cu parul cret daca vrei. Oricum nu e decat o sarada crestina toata ceremonia aia.
Inainte de a te boteza trebuie sa cunosti ce anume cere Dumnezeu in Biblie.Matei28:19,20