| dany1988122 a întrebat:

La cine se ruga ''Dumnezeu'' in Gradina Ghetsimani?

46 răspunsuri:
| dany1988122 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Si de ce va inchinati la fiul sau?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru dany1988122):

Dumnezeu-Fiul e tot Dumnezeu. Sunt trei persoane, dar o singură ființă.

Nu merge. Ziceti ca Jesus era pe Pamant, la fel si Barbosul, ca doar erau 3 in 1. Deci la cine se rugau acestia 3 in 1?

Trei persoane? Atat. Deci l-ati facut pe Barbos fiinta umana. Dupa chipul si asemanarea voastra. rolling on the floor

| fllu07 a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Fals. Deuteronomul 6:4 spune că Dumnezeu este o singură persoană. Atotputernică. Isus Cristos este fiul lui Dumnezeu, deci a fost creat de el (Coloseni 1:15) este o persoană inferioară si distinctă de Dumnezeu. În prezent Isus Cristos are misiunea de a duce omenirea la perfecțiune, si de al distruge pe Diavol si lucrările lui. În plus, când acest obiectiv va fi fost împlinit, însuși Isus Cristos se va pleca si se va închina înaintea lui Dumnezeu. 1Corinteni 15:26-28. Doctrina trinitații este o doctrină falsă, care nu apare în Biblie.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru fllu07):

"Cred... întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Carele din Tatăl S-a născut mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut iar nu făcut;" (Crezul de la Niceea, 325 d.Hr.)
Iisus Hristos este născut din Dumnezeu Tatăl, nu făcut. El nu e creat, nu e creatură. Chiar și versetul pe care mi l-ai dat spune foarte clar "născut": "Acesta este chipul lui Dumnezeu celui nevăzut, mai întâi născut decât toată făptura.". E folosit cuvântul grecesc πρωτότοκος care înseamnă "născut înainte (de)".
Hristos nu e creat, ci e născut de Tatăl, mai înainte de toată creația, inclusiv de timp. E o naștere atemporală, duh din duh.

| fllu07 a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Spune-i cum vrei: Născut, creat, nu asta contează, ci principiul din spate: acela că a avut un început. Pe când despre Iehova Dumnezeu se spune că nu are nici început nici sfârșit. Dar despre Isus Cristos se spune că a fost creat, făcut, născut, a fost un moment ca nu a existat, apoi Iehova Dumnezeu a făcut ca Isus Cristos sa existe. Si de acolo încolo au apărut toate celelalte lucruri create. Asta spune Biblia. Mai departe, chestiunile ilogice din doctrina voastră nu ma interesează atâta timp cât resping logica si rațiunea.

Vezi ca primul nascut e poporul lui Israel. Citeste Biblia. Nu e Jesus.

| dany1988122 explică (pentru fllu07):

Arata-mi unde scrie ''fiu biologic''. Ca si voi va considerati fii ai Barbosului

| fllu07 a răspuns (pentru dany1988122):

Si daca ți-aș arăta nu ai crede. Tu esti setat pe modul gică contra. De mi-aș pierde timpul cu tine? Mai bine arunc orzul la gâște.; P

Arata-mi. rolling on the floor

Si Barbosul nu exista, ca daca exista, astia dispareau. Un popa zice clar ca ei poarta aur, au aur pe vase, etc https://www.youtube.com/watch?v=jEx-lTkqvpU&t=4s&ab_channel=doxologia.ro

Vai de mine, stăpâne. Iartă-mi nemernicia. Acu. Las tot ce fac si imi pierd timpul cu un taie paie care o reneagă si pe mă-sa. A se observa ca am pus cratimă.

Sigur. Dumnezeu e chelnerul plătit de tine, sa execute ce comanzi tu.
Sau lăutarul la care îi lipești bani pe frunte sa zică în microfon de cine vrei tu. Cam mult tupeu ai, nu crezi?

rolling on the floor

| Lenuța123cute a răspuns:

Domnul Isus Hristos se roagă lui Dumnezeu Tatăl.