| EmaS a întrebat:

La cumpana dintre ani fiecare punem in balanta partile bune si cele rele ale anului care a trecut. In plus, ne facem planuri pentru urmatorul an in care vom intra. Vreti ca in urmatorul an sa puneti timp deoparte si pentru suflet?
LA MULTI ANI!

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

In anul care va veni, de fapt mereu cand vine un an imi propun sa programez mai mult timp pentru suflet si pentru mantuire decat am facut-o in anul vechi. Vreau de asemenea ca rabdarea, credinta si iubirea sa se inmulteasca si nu numai pentru mine ci si pentru semenii mei. Vreau ca pacea si iubirea sa domine mai mult decat in anii anteriori. Poate e doar un vis dar eu asta vreau.Sarbatori fericite si tie,Ema, si tuturor oamenilor de pe TPU si nu numai, teisti, crestini, atei sau catolici etc.Fie ca noul an sa aduca mai multa trezvie spirituala.Doar bine!

72 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cred că acest lucru ar trebui să fie pe primul plan.
La Mulţi Ani!

| EmaS explică (pentru Arthur):

Pentru unii este o prioritate, insa pentru cei mai multi, din pacate...

| Arthur a răspuns (pentru EmaS):

Dacă îţi pierzi sufletul ai pierdut totul, nu mai ai nimic!

| SaveTheNature a răspuns:

Normal happy. In august ma casatoresc crestinestebig grin Deja mi-am facut programarea. Pana atunci, tot un pacatos sunt.

| EmaS explică (pentru SaveTheNature):

Felicitari! Domnul sa binecuvanteze familia ta minunata. Cu ajutorul lui Dumnezeu, in august va avea loc nunta fiicei mele.

Nu inteleg la ce te referi?

Pai am avut aceleasi probleme ca cei mai multi care se casatoresc.
Nu eram sigur de acest pas, nu am avut bani, nu eram in Romania (unde ne sunt rudele si prietenii). etc.

| SaveTheNature a răspuns (pentru EmaS):

Super happy Nunta mea este pe 17 august. A fiicei tale pe cat este?

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu ma gandesc la anul care a fost, si nici la cel care vine.

Multumesc la fel.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS explică (pentru SaveTheNature):

Nunta ei va fi pe 10 august.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

La multi ani! Eu acum am venit de la sfanta biserica si ma voi duce cat voi trai si voi putea!

| dracu14 a răspuns:

Eu traiesc in prezent, nu ma gandesc la trecut si nici nu-mi fac planuri de viitor

| EmaS explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Dumnezeu sa te binecuvanteze!

| RAY a răspuns:

Asa iubesc oamenii care viseaza la viitor dar nu fac nimic in prezent, stau si viseaza cu ochii deschisi basme, lasati ma viitorul si faceti ceva in prezent, ce viitor nu-mi pasa de el, mie imi pasa de prezent si atat

| ManStrong a răspuns:

Timpul costa bani si nu stiu daca e cineva pregatit sa fac o cheltuiala in plus.

| EmaS explică (pentru ManStrong):

Dar sufletul tau nu te intereseaza? Unde iti vei petrece vesnicia, ai siguranta?!

| ManStrong a răspuns (pentru dracu14):

Eu nu cred ca tu nu te gindesti de azi, ce vei face miine.
Pregatesti o calatorie sau o excursie sau ceva.E imposiil sa nu faci pregatiri si pentru viitor.

Noi ne facem planuri, dar Domnul este Cel care le face sau nu sa se implineasca.

| ManStrong a răspuns (pentru EmaS):

Cu creierul care l am cred ca voi reusi sa explorez macar o parte din imensitatea universului.

Noi spunem totdeauna; Beezrat -Hasem.

Da, te cred ca ai o imaginatie bogata!

In lumea de acum nu prea am la ce folosi nici o miime de procent din ce am.Cine mi la conceput, cred ca stia si; De ce?

Sigur, atunci cand va veni El, vom fi ca El. Dar pana atunci cunoastem in parte.

Vom fi ca el, ca cine?

Ca Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul-Sfant!

Nu.Nu cred. Ce vor face atitea milioane de Dumnezei. Trebuie sa ne incadram in ordinea la care am programati.

Este unul singur relevat prin trei persoane. Elohim inseamna trinitatea, de aceea se si spune in plural.De ce nu Il pui la incercare pe Dumnezeu? Mai este scris ca orice vom cere in Numele Lui (Isus) vom primi.

Nicodim a fost unul sai mai multi?

Dumnezeu nu poate sa minta.Cum traduci Elochaich Tion/?
Dumnezeii tau Sioane?

| dracu14 a răspuns (pentru ManStrong):

Viitorul pentru mine inseamna simplu maine