In anul care va veni, de fapt mereu cand vine un an imi propun sa programez mai mult timp pentru suflet si pentru mantuire decat am facut-o in anul vechi. Vreau de asemenea ca rabdarea, credinta si iubirea sa se inmulteasca si nu numai pentru mine ci si pentru semenii mei. Vreau ca pacea si iubirea sa domine mai mult decat in anii anteriori. Poate e doar un vis dar eu asta vreau.Sarbatori fericite si tie,Ema, si tuturor oamenilor de pe TPU si nu numai, teisti, crestini, atei sau catolici etc.Fie ca noul an sa aduca mai multa trezvie spirituala.Doar bine!
Normal . In august ma casatoresc crestineste
Deja mi-am facut programarea. Pana atunci, tot un pacatos sunt.
Felicitari! Domnul sa binecuvanteze familia ta minunata. Cu ajutorul lui Dumnezeu, in august va avea loc nunta fiicei mele.
Pai am avut aceleasi probleme ca cei mai multi care se casatoresc.
Nu eram sigur de acest pas, nu am avut bani, nu eram in Romania (unde ne sunt rudele si prietenii). etc.
Super Nunta mea este pe 17 august. A fiicei tale pe cat este?
Nu ma gandesc la anul care a fost, si nici la cel care vine.
Multumesc la fel.
La multi ani! Eu acum am venit de la sfanta biserica si ma voi duce cat voi trai si voi putea!
Eu traiesc in prezent, nu ma gandesc la trecut si nici nu-mi fac planuri de viitor
Asa iubesc oamenii care viseaza la viitor dar nu fac nimic in prezent, stau si viseaza cu ochii deschisi basme, lasati ma viitorul si faceti ceva in prezent, ce viitor nu-mi pasa de el, mie imi pasa de prezent si atat
Timpul costa bani si nu stiu daca e cineva pregatit sa fac o cheltuiala in plus.