In anul care va veni, de fapt mereu cand vine un an imi propun sa programez mai mult timp pentru suflet si pentru mantuire decat am facut-o in anul vechi. Vreau de asemenea ca rabdarea, credinta si iubirea sa se inmulteasca si nu numai pentru mine ci si pentru semenii mei. Vreau ca pacea si iubirea sa domine mai mult decat in anii anteriori. Poate e doar un vis dar eu asta vreau.Sarbatori fericite si tie,Ema, si tuturor oamenilor de pe TPU si nu numai, teisti, crestini, atei sau catolici etc.Fie ca noul an sa aduca mai multa trezvie spirituala.Doar bine!
Oare cui i se adreseaza Cuvantul Domnului in Iertemia 2?,, Tu singur te pedepseşti cu răutatea ta şi tu singur te loveşti cu necredincioşia ta, şi vei şti şi vei vedea ce rău şi amar este să părăseşti pe Domnul Dumnezeul tău şi să n-ai nicio frică de Mine, zice Domnul Dumnezeul oştirilor.,,
,, Pentru ce vă certaţi cu Mine? Toţi Mi-aţi fost necredincioşi, zice Domnul.,,
In Ezechiel spune asa; Eu nu vreau moartea pacatosului ci mai degraba sa se intoarca la Dumnezeu.etc
DECI DACA CINEVA SE INTOARCE LA dUMNEZEU, DUMNEZEU NU I TINE IN SEAMA greselile de dinainte.Asa spune Dumnezeu si noi il credem.
Iata ce spune Isus; Au pe Moise si pe prooroci sa asculte de ei daca nu vreau s ajunga aici.Tu parca de iad te temi.Deci iata Solutia.
Caci daca nu asculti de mOISE SI DE PROOROCI TOT ISUS ZUCE NICI DACA VA INVIA CINEVA 9ADICA EL)DIN MORTI NU VOR ASCULTA.cI VA FI ASA UN FEL DE PREFACATORIE.
Asta pot sa ti o dovedesc suta la suta.
Si cum te poti intoarce la Dumnezeu? Faptele apostolilor 17:30 Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
Fapt 14.16; Rom 3.25; Luc 24.47; Tit 2.11-12.1Pet;
Faptele apostolilor 26:20 Ci am propovăduit întâi celor din Damasc, apoi în Ierusalim, în toată Iudeea şi la Neamuri, să se pocăiască şi să se întoarcă la Dumnezeu şi să facă fapte vrednice de pocăinţa lor.
Romani 2:5 Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,
Apocalipsa 2:21 I-am dat vreme să se pocăiască, dar nu vrea să se pocăiască de curvia ei!